Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi a szex a kapcsolatotokb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi a szex a kapcsolatotokban/házasságotokban? Megcsalás?

Figyelt kérdés

Gyerek van? Megcsaláson elgondolkodtatok már,esetleg meg is történt?

Korotok?

A párommal az utóbbi időben ritkultak az együttléteink,arra hivatkozik,hogy fáradt. Heti 2-3 alkalom max. Azelőtt minden nap kívánt.

Én 25N ő 28F

2017. dec. 19. 14:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

9:

Igen, mert 10-ből 9 férfi nem olyan vonzó a nők szemében, hogy 3 szeretőt tudjon tartani. És ami egy egyén számára a saját életében elképzelhetetlen, arra mindjárt rávágja hogy "KAMUUU!" - Még ha az is az igazság amit állítasz, ezt a való életben idegen emberekkel beszélgetve próbáld egy befogadhatóbb szintre leszállítani, hogy jobban megértsétek egymást olyan emberekkel, akik nem olyanok mint te.

2017. dec. 19. 21:42
 12/28 anonim ***** válasza:
que?
2017. dec. 19. 21:48
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Heti 2-3 naponta szeretkezünk és mindkettőnknek elég ez a mennyiség.

Sose csaltam meg őt, ahogy ő se engem és nem is fogjuk megtenni soha.

2 gyerekünk van és 21 éve szeretjük egymást.

40N és 40F

2017. dec. 19. 23:10
 14/28 anonim ***** válasza:
Gyerekek ünállóak külön élnek már. Férjemmel 1,1,5 havonta szex,megcsalás heti 2 48 nő 56 férj
2017. dec. 20. 06:07
 15/28 anonim ***** válasza:
73%
5ös válasza nagyon tetszett. 1-2es vagy kamuzik vagy ők a kivételek az országban...Én 40f a párom 45nő, a gyerek 5éves és 2havi 1szex van és az sem olyan mint előtte. Iszonyat szenvedek, egyszer már volt egy sportos szeretőm egy évig, de az egész világ erkölcs csősz azóta csak masztizom...
2017. dec. 20. 06:09
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

Igény mindkettőnknek heti 7-re van, mostanában egészségügyi probléma miatt nem mindig sikerül, de egyébként szokott (van hogy egy alkalom több menetből áll)

Megcsalást mindketten teljes mértékben elítéljük, ha olyan sz**r lenne együtt, akkor szakítanánk, ráadásul egyikünknek sincs erre fölös ideje és energiája.

Én 24N ő 25F

2017. dec. 20. 10:11
 17/28 anonim ***** válasza:
Ja, gyerek nincs.
2017. dec. 20. 10:12
 18/28 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom mi volt lepontozni valo a 3-as valaszomon. Es annak, aki szarkasztikus, hogy "majdnem minden nap a gazdag uzletember egyetemi oktato ferjevel", annak uzenem, hogy pedig igy van. Azzal a kulonbseggel, hogy o nem oktat. Vannak perfekcionistak es karrieristak, mi ilyenek vagyunk, a legjobbra torekedunk az eletben, ha konnyu, ha nem. Vannak celjaink es teszunk is erte.
2017. dec. 20. 11:37
 19/28 János Gilján ***** válasza:
100%

Heti átlag négy szex megvan, egy gyerekünk van (27 hónapos fiúcska). 11 éve vagyunk együtt, megcsalás a kapcsolatunk elején volt a részemről még 2007-ben, azóta semmi és igény sincs rá.

37F és 34N

2017. dec. 20. 12:04
 20/28 anonim ***** válasza:

kevés

gyerek nincs

gondolkozom rajta

2017. dec. 20. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!