Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek különbözik a női megcsalás a férfi megcsalástól?
Figyelt kérdés
Tehát mas ha egy nő lep felre, es mas ha egy ferfi? Miben kulonbozhet a ket megcsalas??2017. dec. 15. 15:44
11/20 anonim válasza:
Ahány szituáció annyiféle variáció, fontosak a körülmények, de a hazugság mindkét fél részéről csúnya húzás.
12/20 anonim válasza:
Nincs különbség.
De a feministák azért tesznek különbséget, mert szerintük ha egy nő csal meg férfit, akkor a férfi hibája, mert nem elégítette ki a nőt, rosszul bánt vele, nem foglalkozott vele, stb. Ha férfi csalja meg a nőt, akkor "egy tipikus férfi ösztönlény"...
13/20 anonim válasza:
Semmi különbség. Szerintem nem igaz, hogy a nőknek kell érzelem hozzá, a férfiaknak nem... tudnék én példát mind a két esetre.
14/20 anonim válasza:
Szerintem a megcsalás az megcsalás, mindegy, melyik fél részéről történik. Számomra ugyanolyan elítélendő.
15/20 anonim válasza:
Nem, miért különbözne? Szal nem
16/20 anonim válasza:
Hogy értené ezt egy nő?
Ha értenék, nem lenen naponta kismillió idióta kérdés a megcsalásról.
Ahogy pár tapasztaltabb is írta, nők érzelmi alapon működnek, férfiak meg kaland, bizonyítás önmaguknak, flört.
De semmi több.
17/20 anonim válasza:
A nők is tudnak teljesen érzelem mentesen szexelni. Tehát nincs különbség.
18/20 anonim válasza:
Maga a megcsalás nem különbözik. Ugyanolyan inkorrekt, tisztességtelen dolog, akár melyik fél teszi is. A tett megítélése viszont nemenként (sőt az érintetthez fűződő viszonyunk szerint is) erősen változik.
19/20 anonim válasza:
Egy székely bácsi véleménye erről: Ha belelépek a tehénszarba,lemosom a csizmám,és járok benne tovább. Ha viszont telefossa egy bika,akkor én azt a csizmát már nem hordom többé.
20/20 anonim válasza:
19. Már vártuk ezt a suttyó példát -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!