Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
+36061es számon valaki hívta a barátomat, de ő se tudta hogy ki lehet, valaki aki esetleg tudja?!
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 23:14
11/21 A kérdező kommentje:
Rám értetted h hülye vagyok?!
2017. dec. 11. 06:06
12/21 anonim válasza:
Jokesphone az alkalmazás neve. Keress rá play áruházban. Nyugi, nem vagy hülye. Engem is megszivattak. :D
Vicces mikor egy géppel vitatkozol....
13/21 A kérdező kommentje:
De honnan tudták pont a párom telefonszámát?!
2017. dec. 11. 06:37
14/21 anonim válasza:
Mit nem értesz?? ALKALMAZÁS. Valamelyik haverja letöltötte és megszivatta. Nem az alkalmazás tudja a telefonszámot...
15/21 anonim válasza:
Valószínű, hogy egyik haver barát, vagy akár egy random poén.
Látom a megcsalás kategóriába írtad.
Az biztos, hogy ez nem az.
Ne légy ennyire féltékeny.
17/21 anonim válasza:
Már onnan gyanúsnak kellett volna lennie, hogy a 36 Magyarország hívószáma, de ezzel, hogy 061 nem folytatódik, nyilván valami kamu dolog. Mennyire kell ehhez fájékozatlannak lenni...? Siralmas.
18/21 kokohoho válasza:
Kedves 17. hozzászóló! Nem ez a siralmas, hanem az, hogy minősíted azokat, akik ha csöng a telefon, akkor felveszik azt, meghallgatják amit mondanak és nem a számokat elemezgetik! Te bizalmatlan vagy és ebben a témában járatosabb az átlagnál, mások meg másban jók és ha nem értenek valamit, akkor kérdeznek! Te mit szólnál ahhoz, ha agysebész lennél és lesajnálna egy burkoló, mert nem tudsz csempézni, pedig az olyan egyszerű, mint a gyerekeknek a legó!
19/21 anonim válasza:
Igen ez egy alkalmazás!Megtudttam ki hívott a 61 es számon...Az unoka öcsém..De nemtudott megszivatni mert pont előtte hallottam a rádióban h több embert is megvicceltek ezzel.Ha már tudod,h miez,jót lehet rajta röhögni!😂
20/21 anonim válasza:
Azért vagyok járatosabb, mert tudom, hogy mi az ország hívószáma, meg mert ismerem azt az alapvető tényt, hogy 0-val nem kezdődnek telefonszámok? Tényleg ilyen szinten vagyunk, hogy ettől már különleges vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!