Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen romantikus dologgal lephetem meg barátomat szülinapjára? Esetleg 1 éves fordulóra? :]
Figyelt kérdés
nem csak szexxel kapcsolatos dologra gondolok,szóval pl.ha főznék valamit,akkor mi lenne a jó választás és hol? köszönöm előre is.fontos :]2009. jún. 3. 22:25
1/2 anonim válasza:
Otthon főzz neki... Gyertyafénnyel:)
Tuti tipp... Lepd meg őt magaddal, hidd el, a legnagyobb ajándék Te vagy neki:) Fő a körítés:) A legjobb valami káposztás dolog, az növeli az hormonjait:)
Töltött káposzta előnyben, ha ezt kapnék, ott olvadnék el örömömben, hogy van aki ennyire szeret, hogy ilyet főz nekem:)
-ReapeR-23/F
2/2 A kérdező kommentje:
de otthon nem igazán jó :S,mert hát most nem fejtem ki nagyon bőven,de szüleim otthon vannak mindig,mivel még náluk lakom és hát van egy-két probléma az apámmal :S
2009. jún. 3. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!