Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyunk együtt a párommal. A hétvégén egy buliban kicsit részegen lefeküdtem az egyik haverommal. Hogyan ne derüljön ki? Hogyan ne legyen büntudatom?
Nagyon bejött a srác. Szeretem a párom, de O az elsö férdi az életemben, es kivancsi voltam milyen mással..
20L
20asnál a pont,ez egy képzelt álom világ,amit sokan(a legtöbb ideíró) gondolnak,a való élet nem ilyen..Annyiféle helyzet van,amiben még az alapjában hűséges férfi/nő is félrelép,felsorolni se lehetne.
Kérdező:Ne mondd el semmiképp,ha szereted,ne sebezd meg még jobban.A bűntudat az nehéz ügy,dehát ez van,majd enyhül.
Az, hogy ne derüljön ki, nemcsak rajtad múlik...bizony a tanúk is elkotyoghatják. A bűntudatot nem lehet elmulasztani, de enyhülést hozhat, ha megtiszteled ezt a 4 éves kapcsolatot és elmondod a fiúnak.
Nem a boltból loptál, nem hasmenésed volt, nem macska farkára léptél...hogy titkolni kelljen előtte.
Belerondítottál egy párkapcsolatba, amelynek ő is részese, így joga van tudni. De ha szomorúak vagyunk, vagy rossz napunk van, akkor részletesen kibeszéljük a másiknak a nyomorunkat, ugye? Akkor részleteibe bele kell menni a dolgoknak...hogy vigaszt és önigazolást nyerjünk...
Amilyen lendületesen széttetted a lábadat, olyan lendületesen oszd meg a fiúval a történteket.
"Szeretem a párom, DE...." Ez a mondat már ellentmondásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!