Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 éve vagyunk együtt a párommal. A hétvégén egy buliban kicsit részegen lefeküdtem az egyik haverommal. Hogyan ne derüljön ki? Hogyan ne legyen büntudatom?
Nagyon bejött a srác. Szeretem a párom, de O az elsö férdi az életemben, es kivancsi voltam milyen mással..
20L
Természetes dolog, hogy van bűntudatod, ugyanis rosszat csináltál. Ne is küzdj ellene.
Amúgy meg ezért nem érdemes 16 évesen már komoly kapcsolatba belemenni. ^^
22/N
"A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.x
Einsteinek igaza volt...
ő az első..
iszogattunk..
kíváncsi voltak..
és? :D
tettél valamit, akkor vállald a következményt.
nem csak olyankor kell nagylánynak lenni, mikor oda dugod a nunid más farkához, hanem akkor is amikor őszintének kell lenni a barátoddal.
gondolom ő is szeret.. feltételezem megbízik benned. el kell mondanod neki, és mivel te már tettél valamit, így most az ő kezébe kell adnod a döntést, a folytatást illetően, különben kísérteni fog a bűntudat.. idővel úgy is kiszagolja, hogy valami nincs rendben. :)
ha pedig a hazugságot újabb hazugságokkal leplezed akkor idővel teljesen megmérgezed a kapcsolatotokat.
legyél őszinte, mindig az a legjobb!
gondolj bele, hogy ha ő feküdt volna le mással, akkor neked hogy esne ha pár év múlva tudódna ki a "titka".. mindig az őszinteség a legjobb út!
az a gáz,hogy oké,hogy a barátod nem tudja meg,de a buliban mindenki tudja,hogy megcsaltad és megdugtak és ha nem is mondják el a barátodnak,akkor is egy félmosoly kíséretében néznek majd rá,hogy-te szerencsétlen balek.-
szóval nagyon megaláztad ezzel,hogy mindenki előtt csináltad és gondolom nem is véletlenül történt ez így,pont ez volt vele a célod,ami eléggé paraszt és aljas dolog.
mert ha nem akartad volna megalázni,akkor megbeszéled a sráccal,hogy elköszönsz mindenkitől,elindulsz és itt meg itt találkoztok utána.
de nem.
te ott és akkor mindenki tudtára tetted ezt.
szóval nincsen mit titkolni,mert te már régen eldöntötted,hogy mit is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!