Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben is teljesen elítélitek a szeretőt?
Tudom hogy semmiképp sem dicséretes dolog egy házas férfi szeretőjének lenni,de tegyük fel hogy szexnél többet nem akar a szerető, nem várja hogy a férfi előbb utóbb lelépjen otthonról, stb.
Szerintem többnyire azokkal a szeretőkkel van gond, akik manipulálással, minden erejüket bevetve azon fáradoznak, hogy megkaparintsák az áhított férfit.
Esetemben pusztán erős szexuális vonzalom van mindkét részről, én nem akarok kapcsolatot viszont a szex hiányzik. Neki megromlott házassága van, amiből talán lépne, talán nem, de ez nem az én dolgom.
Mielőtt leszólnátok, tisztában vagyok azzal hogy ennek a dolognak súlya van, ezért beszélek elméleti síkon.
Szia! En egy evig voltam egy ferfi szeretoje. Csak szex volt heti 1x-2x.
A sracnak otthon a mit sem sejto elettars. Nekem nem volt kapcsolatom, sok rossz tapasztalat utan nem akartam elkotelezni magamat. Tokeletes volt igy.
Neki volt egy fiatal csajszi, aki mindenre kaphato volt a szexben, nekem volt egy olyan pasi aki semmirol nem zarkozott el, ha dugasrol volt szo. Egyszoval megtalalta zsak a foltjat.
A mai napig nem derult ki, pedig 1 evig tartott ez az allapot. Es rengeteg olyan forro helyzet volt, hogy egy hajszalon mulott csak a lebukasunk. Vagy ilyen hulye volt a noje, vagy tudta, csak szemet hunyt minden felett. Viszont semmit sem tudott rank bizonyitani, mert mas neven voltam elmentve a telefonjaba es kepnek egyik haverjaval levo kozos fotot allitotta be. Sosem irtunk a Facebookon, de meg ismerosom sem volt.
En a vegefele beleszerettem mert sok kozos emelkunk volt es sok jo dolgot tanitott nekem az eletrol.. De en megismertem a mostani paromat es megmondtam neki, hogy nem talalkozhatunk tobbet. Volt am mindkettonk reszerol siras, de az elejetol kezdve tudtuk, hogy sosem lehetunk egymasei. Hianyzott az elejen, de nem kell minden reggel "szembe kopnom magamat" ha tukorbe nezek, hogy miert teszem ezt a baratnojevel, aki artatlan. Probaltam elhitetni magammal akkoriban, hogy ez normalis, de mindig meg volt a buntudatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!