Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ilyen esetben is teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben is teljesen elítélitek a szeretőt?

Figyelt kérdés

Tudom hogy semmiképp sem dicséretes dolog egy házas férfi szeretőjének lenni,de tegyük fel hogy szexnél többet nem akar a szerető, nem várja hogy a férfi előbb utóbb lelépjen otthonról, stb.

Szerintem többnyire azokkal a szeretőkkel van gond, akik manipulálással, minden erejüket bevetve azon fáradoznak, hogy megkaparintsák az áhított férfit.

Esetemben pusztán erős szexuális vonzalom van mindkét részről, én nem akarok kapcsolatot viszont a szex hiányzik. Neki megromlott házassága van, amiből talán lépne, talán nem, de ez nem az én dolgom.

Mielőtt leszólnátok, tisztában vagyok azzal hogy ennek a dolognak súlya van, ezért beszélek elméleti síkon.

2017. dec. 7. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tenném. Bennem sokkal nagyobb a szolidaritás a nők, anyák, gyerekek felé, nem tudnék tükörbe nézni utána. Nem vagyok egy szeretőtípus.
2017. dec. 7. 23:04
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

remélem összeszedsz vmilyen nemi betegséget, lotyó.

egy erkölcsi hulla vagy a pasival együtt.

mert mással nem tudnál baszni, csakis házassal, és a házas faszi meg miért ilyen gerinctelen, he??!!

2017. dec. 8. 06:53
 13/21 anonim ***** válasza:
86%

Én igen elítélem.

A 11. el értek egyet, a nős férfi tabu kéne hogy legyen.

Kicsit bele kéne gondolni a megcsalt feleség helyébe, te mit éreznél....

Megromlott házasság? Hol nincsenek bajok? Egyátalán igazat mond a pasi?Akkor miért nem válik el, ha menthetetlen?Ahol meg végképp minden hepi, ott a kíváncsiság, az újdonság hajtja a férfiakat...

2017. dec. 8. 11:09
 14/21 anonim ***** válasza:
19%
Én, nem ítélek el senkit. A megcsaló, vagy harmadik fél, mind bűnbánatot érezne, igen sok bánatos emberke járna az utcán. Az meg nagy hüllleség, hogy keressél szinglit. Az ember azzal szexel, akivel jólesik. Függetlenül attól, nős, férje van, vagy ép szingli.
2017. dec. 9. 15:58
 15/21 anonim ***** válasza:
62%

Én családos férfiként voltam ebben a dilemmában több alkalommal is, de még soha nem jutottam el a megcsalásig. Pedig tényleg csak rajtam múlott. Az a helyzet hogy én a házasság azon részében hiszek, ami a közös életről, gyereknevelésről szól. Jó érzés hogy valaki mellett egy életen át kitartasz, együtt vagytok jóban-rosszban, támogatjátok egymást ha a másik rossz passzban van, stb. Én egy dologban nem hiszek: az örökké tartó szexuális vonzalomban ugyanazon ember iránt. Szerintem ez képtelenség. Sokszor emiatt alkalmatlannak is érzem magam a házasságra, pedig alapvetően stabilitásra vágyok. A vonzalmat meg lehet játszani, de ez szinte megbetegít. Én ezzel minden kapcsolatomban így voltam eddig. Az elején marha jó a szex, aztán jön a kiüresedés. Ha így érzek, akkor valószínűleg, el kellene hagynom a páromat, de akkor 4-5 éves ciklusokban kellene párkapcsolatban élnem.

36/F

2017. dec. 9. 16:51
 16/21 anonim ***** válasza:
71%

14. es, szomorú,hogy ezt gondolod...de a te véleményed...hány éves vagy 17?

Ezek szerint nyugodtan szexeljen mindenki mindenkivel,mint az üzekedő kutyák..Tudod van erkölcsi tartás is.

De neked hiába is magyarázom.

Ha neadjisten neked is lesz férjed/ feleséged, azzal is nyugodtan szexeljen akárki ha jólesik,és megkívánta...

Megérett már ez a világ a pusztulásra, az ilyen felfogásúak miatt is...

2017. dec. 9. 17:21
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

16/16 Én? Kereken hatvan éves. Különben, teljesen mindegy, hogy én mit gondolok. A lényeg, egész életemben, ezt láttam.

Tisztelet a kivételnek, de az elég kevés.

2017. dec. 9. 17:30
 18/21 anonim ***** válasza:
56%
#15: +1
2017. dec. 9. 17:43
 19/21 anonim ***** válasza:
26%
Nem itélem el.
2017. dec. 10. 08:26
 20/21 anonim ***** válasza:

Most azt vártad, hogy itt mindenki helyeselni fogja, hogy családos pasival kuf..colsz? Annak a férfinek van felesége, lehetnek gyerekei akik szenvedni fognak. Találhatsz magadnak független pasit és akkor nem teszel tönkre egy családot. Kettőn áll a vásár, te is hibás vagy.

Megtapasztalhatod ezt fordított helyzetben, amikor neked lesz családod és egy nő csak szexelni akar majd a férjeddel. Ha neked csak a szex fontos akkor sok szerencsét és hasonló helyzetet.

2017. dec. 15. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!