Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben is teljesen elítélitek a szeretőt?
Tudom hogy semmiképp sem dicséretes dolog egy házas férfi szeretőjének lenni,de tegyük fel hogy szexnél többet nem akar a szerető, nem várja hogy a férfi előbb utóbb lelépjen otthonról, stb.
Szerintem többnyire azokkal a szeretőkkel van gond, akik manipulálással, minden erejüket bevetve azon fáradoznak, hogy megkaparintsák az áhított férfit.
Esetemben pusztán erős szexuális vonzalom van mindkét részről, én nem akarok kapcsolatot viszont a szex hiányzik. Neki megromlott házassága van, amiből talán lépne, talán nem, de ez nem az én dolgom.
Mielőtt leszólnátok, tisztában vagyok azzal hogy ennek a dolognak súlya van, ezért beszélek elméleti síkon.
remélem összeszedsz vmilyen nemi betegséget, lotyó.
egy erkölcsi hulla vagy a pasival együtt.
mert mással nem tudnál baszni, csakis házassal, és a házas faszi meg miért ilyen gerinctelen, he??!!
Én igen elítélem.
A 11. el értek egyet, a nős férfi tabu kéne hogy legyen.
Kicsit bele kéne gondolni a megcsalt feleség helyébe, te mit éreznél....
Megromlott házasság? Hol nincsenek bajok? Egyátalán igazat mond a pasi?Akkor miért nem válik el, ha menthetetlen?Ahol meg végképp minden hepi, ott a kíváncsiság, az újdonság hajtja a férfiakat...
Én családos férfiként voltam ebben a dilemmában több alkalommal is, de még soha nem jutottam el a megcsalásig. Pedig tényleg csak rajtam múlott. Az a helyzet hogy én a házasság azon részében hiszek, ami a közös életről, gyereknevelésről szól. Jó érzés hogy valaki mellett egy életen át kitartasz, együtt vagytok jóban-rosszban, támogatjátok egymást ha a másik rossz passzban van, stb. Én egy dologban nem hiszek: az örökké tartó szexuális vonzalomban ugyanazon ember iránt. Szerintem ez képtelenség. Sokszor emiatt alkalmatlannak is érzem magam a házasságra, pedig alapvetően stabilitásra vágyok. A vonzalmat meg lehet játszani, de ez szinte megbetegít. Én ezzel minden kapcsolatomban így voltam eddig. Az elején marha jó a szex, aztán jön a kiüresedés. Ha így érzek, akkor valószínűleg, el kellene hagynom a páromat, de akkor 4-5 éves ciklusokban kellene párkapcsolatban élnem.
36/F
14. es, szomorú,hogy ezt gondolod...de a te véleményed...hány éves vagy 17?
Ezek szerint nyugodtan szexeljen mindenki mindenkivel,mint az üzekedő kutyák..Tudod van erkölcsi tartás is.
De neked hiába is magyarázom.
Ha neadjisten neked is lesz férjed/ feleséged, azzal is nyugodtan szexeljen akárki ha jólesik,és megkívánta...
Megérett már ez a világ a pusztulásra, az ilyen felfogásúak miatt is...
16/16 Én? Kereken hatvan éves. Különben, teljesen mindegy, hogy én mit gondolok. A lényeg, egész életemben, ezt láttam.
Tisztelet a kivételnek, de az elég kevés.
Most azt vártad, hogy itt mindenki helyeselni fogja, hogy családos pasival kuf..colsz? Annak a férfinek van felesége, lehetnek gyerekei akik szenvedni fognak. Találhatsz magadnak független pasit és akkor nem teszel tönkre egy családot. Kettőn áll a vásár, te is hibás vagy.
Megtapasztalhatod ezt fordított helyzetben, amikor neked lesz családod és egy nő csak szexelni akar majd a férjeddel. Ha neked csak a szex fontos akkor sok szerencsét és hasonló helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!