Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a párotok sztriptíz bárban volt az megcsalás?
Kezdjük azzal, hogy ha a páromnak olyan haverjai lennének, akik a saját, vagy az ő legénybúcsúján sztriptízbárt igényelnének szórakozásképp, nos akkor nem lenne a párom.
De jól mutatja itt pár válasz is, hogy a nők mennyi mindent benyelnek, mert az amcsi filmben is az volt, meg ebben nincs semmi. De van. Primitív dolog és normális embernek ez szintén az.
Amúgy meg megcsalás az, amit a párok megbeszélnek, hogy az.
Én úgy vagyok vele, mint lollipop, nem érezném annak, de annyira csalódnék benne, hogy ennyire primitív ember, hogy ez neki kielégítő szórakozás, hogy azonnal elhagynám.
Amúgy nem értem ezt a legénybúcsús dolgot. Annyira erőltetett. De ha már valakinek van, a sima buli, iszogatás, társasozás már nem is jó?
"De jól mutatja itt pár válasz is, hogy a nők mennyi mindent benyelnek, mert az amcsi filmben is az volt, meg ebben nincs semmi."
Ugyanezt látom a környezetemben. :D Folyton panaszkodnak a lányok, hogy miket csináltak a fiúk, én meg csak annyit tudok erre mondani, hogy nem kellett volna mindent megbocsátani, hanem az első komisz húzásuknál el kellett volna búcsúzni. A nőknek nem az elvárásaik magasak, hanem a toleranciájuk. :D Ha kicsit szigorúbbak lennének egyből megtalálnák a boldogságot, de saját magukat minősítik lábtörlővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!