Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pár napja lezártam egy két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár napja lezártam egy két éves viszonyt a nős családos szeretőmmel. Elfogadta, bár meglepődött és megkérdezte hogy attól még beszélünk e? Mondtam neki hogy nem akarok rosszba lenni stb.

Figyelt kérdés
Azóta azonban kerül
2017. dec. 4. 19:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, az a furcsa, hogy szakításkor teljesen normálisan megbeszéltük a dolgot, nem leszünk rosszba stb. Erre most ebéd szünetben addig nem jött be az ebédlőbe amíg én ki nem jöttem.
2017. dec. 5. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyanítom, nem akarta azt, hogy hisztisnek tűnjön (hogy reagáltál volna, ha azt mondja, hogy én nem akarok jóban lenni veled, mert fáj, ha látlak, de nem lehetünk együtt, ezért kerülni foglak, mint a pestist?... az is lehet, hogy a megbeszélés azt jelenti, te erőltettél vmit, amit ő elfogadott akkor, mert nem akart balhézni), de felszakít benne sebeket, ha találkozol.
2017. dec. 5. 14:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Kétszer is rákérdezett hogy ugye beszélünk még mert szeretne. Azért nem is értem a viselkedését. Jó persze nem azt várom hogy puszi puszi mi van veled, így egyből, de ez akkor is furcsa. Mintha egy másik emberrel beszéltem volna azelőtt.
2017. dec. 5. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem azért kerül, mert neki fáj. De ha új szeretőt keresel szólj :P

40/F

2017. dec. 7. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!