Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít egy ilyen 'csók'?

Figyelt kérdés
Kedden volt egy előadásunk a színpadon. { 6 éve járok színjátszó körbe. } Volt egy színpadi csókom egy partneremmel. Ez szóbakerült amikor tartottunk az előadás után egy kisebb beszélgetést a nézőkkel. Lehetett kérdezni és "mi" szereplők válaszoltunk. Kérdezték,hogy a csók az hogyan működik? Tényleg össze ér az ajkunk? Vagy hogy imitáljuk? Próbáltuk elmagyarázni, de egy idő után már kezdett kínos is lenni. Később megint feltett egy ehhez hasonló kérdést,mire a partneremmel inkább bemutattuk,hogy milyen egy szímpadi csók. Akarom mondani 'szájra...félig meddig arcra puszi'. Tehát nem rendes csók volt. Sosincsen nyelves csók,nagyon ritka az amikor az ajkunk tényleg találkozik. Hát ami ezután történt az meg kabaré volt,mert HÁROM nő is a körünkből a partneremről és rólam beszélt. Minden egyes szót hallottam. Dőlt belőlük a rosszindulat! Nemsokára mentem volna a barátom kint várt a színház előtt. Már mások is ott ácsorogtak,a színészek kimentek cigizni,inni,beszélgetni. Én meg arra érek oda a barátomhoz,hogy az a három liba a barátommal beszél. Amikor megláttak nyájasan köszöntöttek, szép estét kívántak. A barátom meg kis idő múlva amikor a kocsi felé mentünk kikelt magából,hogy mégis mit képzelek magamról? Mikor szándékoztam elmondani,hogy viszonyom van egy társammal a színjátszó körből és ne is próbáljak semmit se tagadni,mert a társaim már elkotyogták,hogy láttak engem együtt vele...és csókoloztunk. Na mondom ez röhej! Az a három nő teljesen máshogy mesélte el a sztorit. Mintha engem rajta kaptak volna és ezt rögtön elmondják a páromnak?????? Aki nekik amúgy idegen????? Még én is alig ismerem a csajokat. Másfél hónapja,hogy csatlakoztak hozzánk plussz még két másik férfi. Amúgy ez a három csaj a legfiatalabb. 18 évesek mind. A barátomnak elmeséltem az én szemszögemből is a sztorit,de annyira mérges volt,hogy mondhattam akkor már bármit. Amikor meg lehiggadt és haza értünk..beszéltünk és szerinte ez bárhogy is nézzük..a megcsalás egy formájának titulálta. Ad nekem egy utolsó esélyt ha kilépek ebből a színjátszó körből. Mondtam,hogy ne hozzunk elhamarkodott döntést,pár hülye miatt. Istenemre mondom,ilyen hülye és gyerekes helyzetbe rég kerültem. Nektek mi a vélemenyetek? Ez szerintetek is megcsalás?
2017. dec. 2. 20:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
62%

Nem, viszont úgy látom, hogy nálad betalált.

Szóval, miért is nem tudott a párod hetekkel az előtt a csókról, hogy egyáltalán az első próbán elcsattant volna?

2017. dec. 3. 11:58
 22/23 A kérdező kommentje:

Bocsánat,ez mellett elsiklottam. Természetesen tudott a barátom arról,hogy bármikor kaphatok olyan szerepet ahol megkell "csókolni" valakit. (Imitáljuk én ezt nem nevezném csóknak) Nem is tartottuk fontosnak,hogy erről hosszabban beszéljünk,mivel azt mondta őt ez egyáltalán nem zavarná. Igen,mind addíg amíg nem kaptam egy ilyen szerepet. Az igaz,hogy valóban nem meséltem el,hogy van most csók jelenet is,de nem azért,mert titkoltam. Ellenkezőleg,úgy gondoltam a korábbi beszélgetés alapján egyáltalán nem képezi probléma tárgyát egy színpadi csók. Csak úgy meg nem álltam neki arról beszélni,hogy figyelj képzeld most majd lest egy csók jelenetem. Amúgy nem egy,többször is van benne.

Azt nem tudom,hogy tudjátok-e,hogy amikor szerep osztás van,nem mindig tudjuk a teljes részletet és a szöveget sem azonnal kapjuk meg. Csak van egy kisebb leírás,hogy az én karakterem milyen,mi a szerepem. Így minden esetben ami szerepet rám osztottak azt elfogadom. Amúgy nincs olyan,hogy nem! Lehet nemet mondani egy-egy szerepre,de ez még a csoportunkban nem fordult elő mivel ez csak egy szerep,eljátszuk,nem a valóság!

2017. dec. 3. 14:11
 23/23 A kérdező kommentje:
Még annyi ezzel kapcsolatosan,hogy amúgy is sokat beszélek a színházról,ha kérdezi. Ezért magamtól nem szoktam erről papolni,inkább őt szeretném hallgatni,más témákat érintünk.
2017. dec. 3. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!