Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban megcsaltam, mondjam el?
5 és fél éve vagyunk együtt, 3 éve lakik Londonban. A dolog egyszer már megtörtént egy éve (csak csók volt akkor is meg most is), akkor nagyon hadilábon állt a kapcsolatunk és rajta kívűl egészen addig még csak nem is csókolóztam mással és egy gyengébb pillanatomban amikor nagyon magam alatt voltam, megtörtént. Egyből elmondtam neki, 4 hónapig szakítottunk. Aztán találkoztunk és újból összejöttünk.
Most pedig egy házibulin nagyon megrészegedtem (tudom pontosan, hogy nem mentség) egy kevés alkoholtól mert előtte pár nappal hagytam abba az antibiotikum kezelést és nem tudtam, hogy még mindig annyira a szervezetemben van. Elmentem aludni, és arra ébredtem, hogy valaki csókolgat én pedig mivel félálomban voltam és részeg is visszacsókoltam, mert valamiért azt hittem hogy a barátom az. Amint rádöbbentem, hogy ez nem az, egyből feláltam és elmentem onnan.
De akkor is, megtörtént, megint. És nagyon bánt. Nagyon de nagyon szeretem őt és félek, hogy ha megtudja akkor már tényleg elveszítem.
Ha szerelmes lennél, nem csókolóznál senkivel.
Én is távkapcsolatban éltem, de mikor épp külön voltunk (3 heteket) akkor folyton ő járt a fejemben és más férfira nézni sem tudtam, nem még csókolózni.
Az ital NEM mentség, minek iszod hullarészegre magad?!
Voltam én is kiütve amikor elfelejtettem, hogy gyógyszert szedek és valamiért mégsem csókolgattam másokat. Ja, várj! Azért, mert párkapcsolatban élek. Elhiheted, hogy a 12 év együttélés után nálunk is voltak (sokszor nem is kicsi) hullámvölgyek. Lett volna sokszor esélyem idegenekkel (is) csókolózgatni, soha nem derült volna ki. Mégsem tettem meg.
A másik: ha láthatóan ki vagy ütve és valaki úgy mászik rád, azt igenis illik elmondani a barátodnak, ráadásul neked is illene pofán rúgni az illetőt ha találkoztok.
Megcsalásnak megcsalás ha visszacsókolsz, akármennyire is ki voltál ütve, ráadásul elmondásod szerint többen is látták, így meg pláne illene bevallanod. Rosszabb ha mástól hallja vissza.
Te nem megcsaltad, hanem magatehetetlen állapotodban zaklattak.
Ne légy már ilyeb buta!
Nézd sajnálom hogy ezt kell mondanom, de távkapcsolatban teljesen normális hogy mindkét félnek van kint, vagy itthon másvalaki, vagy hogy néha félremegy. Persze ez nyilván attól is függ milyen gyakran tudtok találkozni, mert ha 1-2 havonta pár napot együtt vagytok az úgy kibirható.
Az első mondattal csak arra akartam kilyukadni, hogy ez még semmi ami történt. Viszont minek iszol ha nem bírod? Gondolom nem egy pohár bortól ájultál be, vagy ha mégis akkor abban volt valami... Én megérzem amikor kezd a fejembe szállni.
Párom is kimegy 2 hónapra, mi is aggódunk kicsit a hűség miatt, de azt mondom ennyit simán kilehet bírni. Viszont azt meg is mondtam hogy ha évekre menne ki akkor már nem tudnék ígérni, de tőle se várhatnám el. És ezt tényleg így is gondolom.
De nektek amúgy mi a tervetek? Egyetem után kiköltözöl hozzá? Ha igen akkor olyat tanulsz ami kint is használható? Folyékonyan beszélsz angolul?
Ha ezekből egyikre is nem a válasz, akkor nem tudom mi értelme a kapcsolatnak (vagy az egyetemnek) mert feltételezem ő nem fog hazajönni nyomorogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!