Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy 55 éves arab férfiba,7 hónapja tart köztünk titokban találkoztunk eddig vajon ez változni fog?
Miért lenne már lotyó?! Felnőtt nő. Akkor és azzal, azokkal szexel, akikkel akar.
Az bezzeg nem baj ha egy férfi egyszerre 6 nőt tart. De ha egy nő legalább egy férfival csak szexkapcsolatban van akkor már lotyó. Hát ez kész!
7 hónap után is titkolóztok meg alig keres, és ha találkoztok, akkor meg hirtelen szuper figyelmes?
Lol, hagyd a francba, csak kihasznál.
Hogy érzed magad nőnek mellette, ha csak heti egyszer szexeltek és se vacsorázni nem visz el, se nem hív fel néhanapján? Legyen már egy kicsit nagyobb elvárásod, főleg ennyi idősen. Én elhiszem, hogy gy rossz kapcsolat után a minimálisan jobb is tökéletesnek tűnhet, de ne legyél naiv, ennek a pasinak semmi hajlandósága nincs arra, hogy hivatalosan is veled legyen.
Ha a szex jó, akkor folytassátok, de ne legyen vele szemben több elvárásod, mert csalódni fogsz.
Uritoje, lotyoja. Miert is? A kerdezo is akarta.
Ja, tudom, veletek meg szexkapcsolatot sem akar senki es irigyek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!