Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaltad már meg sajád magad?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg sajád magad?

Figyelt kérdés
Úgy értem, dobtad már az elveid másért?
2017. nov. 7. 18:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Igen,magammal..1 hétig nem bírtam a szemembe nézni :(
2017. nov. 7. 19:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Lotetu csak almodozik.
2017. nov. 7. 19:07
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Mind azt tesszük, nem ?

Igaz, én arról álmodozom, hogy elérem a 10000 nőt egy napon, mert ennyi a rocksztároknak sem szokott összejönni.

Mit mondjak, kell a kihívás.

2017. nov. 7. 19:22
 14/21 anonim ***** válasza:
17%

Mennyi buta ember van itt atya ég. Felháborodnak a lótetűn. Trollkodik.

Tényleg túl sok a buta humanoid manapság.

Néha én is jót nevetek az álmain :D

De na :D

2017. nov. 7. 19:24
 15/21 anonim ***** válasza:

Ami nincs, azt nem lehet csak úgy dobni.

Nekem az elveim, becsületem, erkölcsöm, el van zárva egy páncél szerénybe, nehogy folt essen rajtuk. Majd idős koromba elveszem őket, hogy büszkén mutassam, milyen tisztán létem:)

2017. nov. 7. 19:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy valtok bal kezre.
2017. nov. 7. 19:46
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

Egy jó kapcsolatban nem kell feladnod az elveidet.

De sajnos velem is előfordult. Igazából számomra a legfontosabb "elv", hogy nem hagyom, hogy valaki rosszul bánjon velem vagy degradálóan nyilvánuljon meg rólam. Ezt az első párkapcsolatomban kapásból eldobtam. De tanultam belőle, és szerencsére évek óta olyan kapcsolatban élek, amiben szerintem soha semmit nem kellett egyikőnknek sem feladnia.

2017. nov. 7. 19:54
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsájtottam egy megcsalást. Természetesen kár volt, a kapcsolat gallyra ment, de cserébe még az elveimmel is szembe mentem. Lesson learned!
2017. nov. 7. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, de nem kellett volna.
2017. nov. 8. 13:24
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen sajnos. Remélem soha többet nem fog elődordulni,bár azóta nem merek új elveket felállítani,mert annyira csalódtam magamban.

Azt gondoltam,hogy soha nem engedném,hogy velem bárki úgy bánjon,mint egy utolsó senkivel,mégis hagytam..Hogy nem nézném el,ha a barátom megcsalna. nagyon is elnéztem. Pokolian csalódtam magamban akkor..

2017. nov. 8. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.