Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők ti elmondtátok a párotoknak ha megcsaltátok?
Kérlek legyetek őszinték! Itt úgyse derül ki, hogy kik vagytok valójában!
Mondjuk ha távkapcsolatban vagytok és megcsaltátok a barátotokat elmondjátok neki? Kort is írjatok!
Gerinces vagy? Ha igen, akkor mondd el, ha úgy érzed, hogy féregként születtél, akkor ne.
Egy kérdés azoknak, akik nem mondták/mondanák el: Ti milyen indítatásból tartottátok meg magatoknak ezt a "titkot"?
"Ha már tudja, akkor nem megcsalás, mert onnantól az ő döntése, hogy velem marad-e vagy dob."
Ez igaz, de nem hiszem, hogy ezen múlna, megcsalás-e vagy sem...
Tizen hoszonevesen ugy gondoltam, h a megcsalas ekvivalens azzal, h nem szereted a parodat es azok akik kepesek ezt megtenni azok roppant szornyu emberek. Aztan felnottem, tulvagyok par kapcsolatom es rajottem h a vilag nem fekete es feher, es egy hazassag sokkal komplexebb annal h “ ha megcsalado nem szereted” szillogizmus.
Igy 35 evesen, 8 ev huseg utan megcsaltam a ferjem, kinkretan szerekmi viszonyom van es soha nem ereztem jobban magam mint most:-))Tok olyan mintha kinyilt volna a vilag, kiegyensulyozott vagyok, jol erzem magam a boromben es ennek koze nincs ahhoz h szeretem e a ferjem vagy sem.
Ennek ahhoz van koze h valami hianyzik, valami nincs meg....es persze beszeltunk rola nemegyszer, de az egegyadta vilagon semmi nem valtozik. Akkor miert nem hagyom el? Mert ha elhagynam azert mert nincs szexualis eletunk, akkor nem o lenne a tarslelkem, szoval koztes megoldas van, ami annyira nem is koztes.
Az egyetlen dolog amire figyelnem kell az az h megkulonboztessem az illuziot a valosagtol. Az, h ne vakitson el az uj szerelem, meg csaladtervezes, meg eskuvo....mert ilyen hofokon nem lehet egni folyamatosan:-))))
Ezt leszamitva semmi nem valtozott, nem kivan a dolog tul sok szineszkedest es nincs lelkifurim-ha lenne, nem csinalnam.
Utolsó köszi, hogy leírtad!
Azt írtad, hogy a férjed a társlelked! Ez az ami fura a nőkben számomra. Kell egy szerethető férfi aki lelki társ, lehet kicsit papucs is, és kell egy vagy több szerető. A te szemedben ki a férfiasabb, a párod vagy a szeretőd?
16-os vagyok
Kerdezo: nem hasonlitgatom oket, abszolut mas karakterek es mindketto nagyon ferfias,'de nagyon mas. A szeretom nagyon szeretne gyereket, a ferjem abszolut nem, a szeretom imad utazni a ferjem nem es sorolhatnam,,,,vegulis o nem a szeretom hanem a pasim, igy a ferjem mellett:-)))
Szerelmes belem, es nagy a langolas es az uj elet kisertese is. Majd meglatom de az lenne a 3.-ik hazassagom:-))))))
18 as : )) ez jóóó. ááá végem van :)))
Utolsó! Sok boldogságot akárhogy is döntesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!