Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehet valaki ennyire romlott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki ennyire romlott?

Figyelt kérdés
A feleségem lebukott,egy fiatalabb fiúval csalt meg. Azt mondta csak pár alkalom volt és nem érez iránta semmit. Megbocsátottam neki,azt mondtam,hogy még mindent helyre tudunk hozni. 3 éve vagyunk együtt,egy éve a feleségem. Átbeszéltem vele mindent,mondtam neki,hogy szeretném,ha őszinte lenne velem. Ígért nekem mindent,úgy nézett ki,mint aki megbánta. De megint lebukott,ugyanazzal a fiúval csalt meg. Nem is haragudtam rá akkor,csak nem tudtam már mit mondani. A feleségem kétségbeesett,az mondta,hogy tudja,hogy hibát követett el. Megkérdeztem,hogy volt-e még ilyen. Azt válaszolta,hogy a kapcsolatunk alatt lefeküdt még a fiún kívül két másikkal is pár alkalommal,volt egy féléves és egy másféléves viszonya,ráadásul egyszerre(!). És kipróbálta már másik nővel is. A kapcsolatunk előtt pedig volt egy férfi,akivel pénzért hentergett.Nem néztem volna ki belőle,visszafogott,családcentrikus nőnek tűnt. Most is esküdözik,hogy nem lesz több ilyen. Nem hiszek neki,el fogok válni,de nem tudom elképzelni ezt. Undorodom tőle is és magamtól is,hogy ezt nem vettem észre és egy ilyet vettem el feleségül.

2017. okt. 31. 08:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
3èv nem a világ vège! Most vàlj el, mielőtt "vèletlen" teherbe nem esik (valakitől)!
2017. okt. 31. 08:15
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
Én inkább azon gondolkoznék,hogy ha 3 évig együtt vagyok valakivel,mi viszi rá,hogy titkos viszonyt folytasson,például 2 másikkal.Valami nagyon nem stimmel köztetek,szerintem érzelmi szinten számára nagy hiányosságok voltak.Persze erre majd mindenki azt szajkózza,hogy aki ribi az ribi,stb,stb, meg milyen erkölcstelen,de ha nem szexmániás a csaj,a szex jól működött,csak érzelmi vonal van.. Bár ezt se tudhatod,lehet hogy neked túl kicsi,kellett valami nagyobb-vadabb például :) Én se fogadnám el a történteket,de azért megkérdezném tőle őszintén,mi az amit hiányolt a kapcsolatunkból,csak kíváncsiságképpen.
2017. okt. 31. 08:21
 3/11 anonim ***** válasza:

Ez a csaj meg keresgel, kalandozik. Az is lehet hogy ennyire csapodar, szexualis izgatja hogy tilosban jar stb.

Még jo hogy elvalsz tole. Neki nyitott kapcsolat valo.

2017. okt. 31. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom arról beszélgess el Vele, Neked miben kellene változnod a számára, mit nem kapott meg Tőled. Lehet szexuálisan Te visszafogottabb Vagy mint ő, nem annyira bevállalós. Ha a szex nem működik, akkor az érzelmi része sem fog. Attól még, rendes családanya lehet és család-centrikus, nem függ össze. Nekem az fura hogy ezt fogalmazod meg: "Nem néztem volna ki belőle,visszafogott, családcentrikus nőnek tűnt. Valószínű ennek az elvárásodnak akart megfelelni,de Ő közben szexuálisan vadabb, bevállalósabb, tudta,hogy Te meg máshogy működsz.
2017. okt. 31. 08:38
 5/11 anonim ***** válasza:

" A kapcsolatunk előtt pedig volt egy férfi,akivel pénzért hentergett.Nem néztem volna ki belőle,visszafogott,családcentrikus nőnek tűnt."

Ez egy elég jó intőjel volt neked, csak nem figyeltél rá.

Az, hogy minek tűnt számodra, egy dolog.Más kérdés a valóság.2 év ismeretség nagyon kevés egy házassághoz.Ha vártál volna, akkor kiderült volna a valódi jelleme és időben.A feleséged még valószínűleg nem volt alkalmas a házasságra.Ezt valószínűleg vehemensen tagadná, de a tettei ellentmondanának a tagadásának.Én úgy gondolom, hogy lehet nem monogám beállítottságú, de szüksége volt egy biztos pontra, azaz rád, aki mellett nyugodtan akart félrekefélni, csak azt nem vette számításba, hogy a valóság kiderülhet.

"Most is esküdözik,hogy nem lesz több ilyen"

Minden hűtlen ezt ígéri, csak sosem tartják be.Ebből az valósul meg mindig, hogy óvatosabban dug félre.Bár a többszöri lebukása nála ezt nem igazolja.

A te esetedben tényleg a válás a legjobb megoldás.Hűséget vársz el és nyújtasz?, de nem kapod meg.Így érthető.

A feleségednek nem elég egy f..asz.Vannak ilyen nők, ahogyan férfiak is, akiknek egy punci nem lesz elég soha.És a számuk egyre nő.

2017. okt. 31. 08:46
 6/11 anonim ***** válasza:
Valamit nem értek. A kapcsolatotok alatt mikor csinálta mindezt? Nap közben gondolom mindketten dolgoztok. Este meg hétvégén együtt vagytok. Barátnős programnak álcázta? És nem érezted rajta az idegen szagot amikor hazajött?
2017. okt. 31. 09:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó munkahelye lehet,hogy még marad ilyesmire ideje és energiàja.Vagy nem dolgozik? Ja,àltalàban az ilyeneket szoktàk eltartani.Mert " megérdemlik" ...
2017. okt. 31. 12:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Fogod magad és elválsz. Azért már egy emberrel is gáz lett volna. De szinte végig csalt a 3 év alatt. Ennél találsz jobbat.
2017. okt. 31. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos ezek a fajták nem változnak.Esküdöznek, akarnak is változni amikor mondják, valójában nem tudnak és nem akarnak,mert a titkosba járkálás a lételemük. Úgy akarsz élni,hogy attól rettegj mikor kivel csal meg? Tudom,hogy szereted, de tönkre tesz. Először különélés-mert időre van szükséged.
2017. nov. 1. 06:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Saját magadnak feleltél, sajnos igen ezekszerint lehet valaki ennyire romlott! Gusztustalan, még a szeretőjét is csalta, nagyon nagy ribizli az ilyen nő, egy alkalommal még TALÁN megbocsátható az ilyen "kihágás" mert még adsz neki egy esélyt, de aki azt is eljátssza az menjen a francba szerintem.
2017. nov. 6. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!