Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek ha egy hazas no kezdemenyez egy nala fiatalabb pasinal?
Az helyzet az, hogy a hazassagunk iszonyu lapos. Keves idot toltunk egyutt nincs kozos tema unalmas az egesz a sexet is beleertve! Mar probaltam helyrerakni a helyzetunket de ez ket emberen mulna.
A helyzet az, hogy a sors oszehozott egy pasival aki szemelyesen flortolt es kezdemenyezett velem, viszont neten soha nem ir ram sot iszonyu keveset is valaszol. A helyzet pedig az, hogy nekem tetszik es kivanom is. Mar kb 3-4 napja beszelgetunk de mindig en kell rairjak mar nemtudom mit mondjak neki mert iszonyu gaznak tartom a szituaciot. Velemenyek?
De vágynak.
Csak emberek ezt magukban elintézik, nem félre lépnek.
Ráadásul még csak nem is az, hogy valaki elcsábít... Te akarod felajanlani magad. Ez így talán tényleg még rosszabb.
Cuncika, én elhiszem, hogy még csak 25 éves vagy, de már beleragadtál egy eltoszott házasságba. És most gratuláljak hozzá?
Nem, nem mindenki olyan ostoba, hogy nem nézi meg, kivel házasodik össze, csak jó képeket tudjon feltenni magáról nagy fehér ruhában Instára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!