Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a velemenyetek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek ha egy hazas no kezdemenyez egy nala fiatalabb pasinal?

Figyelt kérdés

Az helyzet az, hogy a hazassagunk iszonyu lapos. Keves idot toltunk egyutt nincs kozos tema unalmas az egesz a sexet is beleertve! Mar probaltam helyrerakni a helyzetunket de ez ket emberen mulna.

A helyzet az, hogy a sors oszehozott egy pasival aki szemelyesen flortolt es kezdemenyezett velem, viszont neten soha nem ir ram sot iszonyu keveset is valaszol. A helyzet pedig az, hogy nekem tetszik es kivanom is. Mar kb 3-4 napja beszelgetunk de mindig en kell rairjak mar nemtudom mit mondjak neki mert iszonyu gaznak tartom a szituaciot. Velemenyek?

2017. okt. 29. 15:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

De vágynak.

Csak emberek ezt magukban elintézik, nem félre lépnek.

Ráadásul még csak nem is az, hogy valaki elcsábít... Te akarod felajanlani magad. Ez így talán tényleg még rosszabb.

2017. okt. 29. 15:50
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Cuncika, én elhiszem, hogy még csak 25 éves vagy, de már beleragadtál egy eltoszott házasságba. És most gratuláljak hozzá?

Nem, nem mindenki olyan ostoba, hogy nem nézi meg, kivel házasodik össze, csak jó képeket tudjon feltenni magáról nagy fehér ruhában Instára.

2017. okt. 29. 15:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld ki,írd le neki hogy kívánod,aztán többet ne írj rá.Ha ő is akarja,megteszi a2 lépéseket.
2017. okt. 29. 16:36
 14/19 Kovács István09 ***** válasza:
Gondold végig mennyit ér neked a férjed. Egy kis kaland megéri? Ha kiderül-amúgy kiderül- mit fogsz csinálni. Képzeld el fordítva. Neked hogy esne? Szerintem beszélj a férjeddel és ha nem jön rendbe a házasságotok, akkor menjetek szét.
2017. okt. 29. 17:18
 15/19 anonim ***** válasza:
ő csak vár és elkap ha hagyod magad... nem vagy elég gyakorlott:)
2017. okt. 29. 21:50
 16/19 mikeXxX ***** válasza:
100%
A véleményem az hogy hányinger vagy és ugyan ezt mondanám ha férfi lennél is . 38f
2017. okt. 30. 08:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy szánalmas lennél, ha megtennéd. A házasság nem arra való, hogy ilyen módon rúgd fel, még akkor sem, ha nem érzed magadat benne jól, "unalmas". Valószínű, még lenne mit tenni azzal a házassággal, ha meg mindketten úgy gondoljátok, hogy már nem érdemes, akkor erre is van megoldás, de nem az, amire készülsz. Esetleg tedd fel ezt a kérdést - amit itt kérdeztél - a férjednek, vajon mit válaszol.
2017. okt. 30. 19:01
 18/19 A kérdező kommentje:
Mar nem is beszelek az illetovel! Koszonom a valaszokat :) es a segitseget abban, hogy elbizonytalanodtam. Sokszor konyebb vadidegenktol valaszt kapni mint ismerostol.
2017. okt. 31. 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél :)
2017. okt. 31. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!