Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez rosszabb, mint egy megcsalás!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rosszabb, mint egy megcsalás!?

Figyelt kérdés

Bolgod párkapcsolatban éltem a barátommal, míg meg nem ismertem egy másik férfit, akit minél jobban megismertem, annál inkább megszerettem.

Egy idő után észre vettem, hogy szerelmes vagyok belé. Közben a párkapcsolatom is "rendben van", vannak közös programok, közös érdeklődés és forró éjszakák és mégis: valaki másba szerelmes vagyok. Nem két hete, hanem tartósan. A barátomat is szeretem, sokszor szerelemmel mindeközben. A harmadik fél iránti szerelem se egészen plátói, de nem történti semmi köztünk testileg. Azért ez mégis komolyabb, mint egy félredugás szerintem.

(Nem tiniszerelemről van szó.)

2017. okt. 27. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó a kapcsolatod, ahogy írod, akkor verd ki a fejedból a harmadik felet. Előfordul az ilyen hosszabb kapcsolatoknál, nem megcsalás, de ne is menjen el addig, hozz egy döntést.
2017. okt. 27. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem másfél év alatt múlt el a harmadik fél iránt az érzelem úgy, hogy 7 hónapig nem láttam, és a 7. hónap végén múlt el, mikor nagyon erős egyéb ingerek értek. Mondjuk én nem érzek már szerelmet a párom iránt, 10 éve vagyunk házasok, de szeretem, ő a családom, stb. Szóval ha intenzív hatás ért valakitől, akkor az néha nagyon lassan tud elmúlni, de elmúlik.
2017. okt. 27. 20:34
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
köztünk nem volt sem testi kapcs. sem chat, stmmi ilyesmi, csak munka miatt találkozás, és két picit mélyebb beszélgetés, de semmi intimre ne gondolj.. csak így hatottunk egymásra a közös hullámhossz miatt.. előző voltam.
2017. okt. 27. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:
52%
Sose ertem , ha megtetszik valaki, mikozben parod van, minek kell megismerni?? Pont az elejen csirajaba kene elfolytani a dolgot, nem pedig tetezni.
2017. okt. 27. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
még mindig én. Rosszabb? nem, az a rossz, ha te teszel érte, hogy együtt legyél a harmadikkal, ha nem álsz ellent, az a roszz.
2017. okt. 27. 20:36
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem fordított helyzetben lehet, hogy jobban féjna, ha a barátom mást szeret, mint egy kósza részeg görbe este. Mondjuk ez elképzelhetetlen.

A hatvannéhány%-os hozzászólónak: ezt nem úgy kell elképzelni, hogy megtetszett vki és találkozókat beszéltem meg vele, ezt nem lehet elfolytani egy "nem is olyan helyes" felkiáltással. Persze nem is azért alakultak ki az érzelmek, mert helyesebbet még sose láttam volna.

2017. okt. 27. 20:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló szituban igen megesik ez.

Az "újabbat" elfelejtettem maradtam a barátommal. Nem bántam meg.

Ha a kérdés az, hogy ez rosszab-e... Hát őszintén nemtudom.

2017. okt. 27. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Felfigyeltél rà ennyi.Ha a párodat szereted akkor ne dobd el a kapcsolatodat egy harmadikért.Volt ilyen de hamar elmult megtetszett de ennyi.Aztán kerültem ahogy tudtam és a kapcsolatomra koncentràltam.
2017. okt. 27. 22:06
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem rosszabb. Megcsalásnál egy haldokló kapcsolatot nem tudsz kezelni. Itt igazából kapcsolat nagyon messze van haldoklótól.

Elme így működik.

Valószínűleg e 2 ember nem áll készen e adat befogadására, így legésszerűbb, harmadik félből kiszeretsz. Átlagosan ez 10szer gyorsabb folyamat mint beleszeretés, ha jól csinálod.

De emiatt már nagyon is várom, lássam, ahogyan sok probléma neked már rég megtanult lesz következő dimenzióban.

Legjobbat!

2017. okt. 27. 22:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretnéd a párodat akkor nem szeretnél bele egy másodikba.
2017. okt. 28. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!