Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek, ha a barátnőm azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm azt hiszi, megcsalom?

Figyelt kérdés

Van egy női haverom, akire féltékeny, méghozzá nagyon. Volt, amikor megnézte a telefonomat, de nem ugye nem talált semmit. A múltkorában volt egy másik hölgyemény, aki nyomult rám, annak ellenére, hogy tudta, van barátnőm.

Most is nekem állt, mert hazavittem a haver csajt. Olyanokat mondott, hogy "Keféled biztos, azért vitted haza."

Külön pikantériája a sztorinak, hogy a haver leszbikus, tehát semmi nem történne köztünk amúgy sem. Még nem szándékozom megcsalni a páromat, mert szeretem, de szerintem, ha így folytatja, nem fogom tovább bírni. Pedig más gondunk nincs. Lehet, hogy túl jóképűnek gondol a barátnőm. Sokszor mondja nekem, hogy előtte biztos volt sok csajom, mert nagyon jól nézek ki, meg hasonló dolgok... Szerintem nem vagyok az, ahhoz képest a párom a szememben még mindig bombanő.

Ő 23/N, én 26/F.

2017. okt. 27. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Amikor a baratnomnel ez elojott mondtam hogy vagy abbahagyja vagy szakitunk, dontse el. Abbahagyta.
2017. okt. 27. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
7%
Szopja le magát a barátnőd. Hagy higgye csak. Ha nem igaz a dolog, akkor ne te aggódj már miatta! Ha rájön hogy hülye volt, az jó, ha meg nem, akkor meg nem kár érte. Itt neked nincs semmi dolgod.
2017. okt. 27. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
Imádd, amikor csak teheted.
2017. okt. 27. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát én nem lennék veled, tuti lelépnék, ha a párom fuvarozgatna egy másik csajt. Inkább egyedül maradnék, minthogy ezen stresszeljek állandóan, hogy a párom épp milyen csajt visz ide meg oda. Keress valakit aki mellett haverbarátnőzgethetsz, a barátnőd meg biztos találna olyat aki nem csinál ilyet.

Nem lehettek együtt régóta mondjuk, a leírásodból azt veszem le. Ha valakivel friss a kapcsolat, és szeretném megtartani az illetőt, akkor próbálom úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, ergo amíg nem bízik meg bennem addig nyilván nem fogok olyan dolgokat csinálni ami esetleg nem tetszhet neki. De ez én vagyok mondjuk.

Egyébként a "másik hölgyemény"-t te pattintottad le magadtól vagy könyörögni kellett érte? Mert az se mindegy.

Mi az hogy "még mindig" bombanő?

Furán fogalmazol.

2017. okt. 27. 19:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy lesz kötekedő. A bombanő a barátnőm, a párom. Aki nyomult, azt magam ráztam le, kedves négyes. Két és fél éve vagyunk együtt, és a haver csajt, csak hazavittem, mert már késő volt.
2017. okt. 27. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindketten idióták vagytok.

"Még nem szándékozom megcsalni a páromat, mert szeretem, de szerintem, ha így folytatja, nem fogom tovább bírni. "

Ez mi? Tehát nem elhagyod, mert féltékeny, hanem inkább megcsalod. Hány éves vagy? 15?

2017. okt. 28. 12:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Itt most kibeszélt arról, hogy megakarom csalni? Épp ez az, hogy nem akarom..
2017. okt. 28. 15:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja, ott hülyén fogalmaztam, elnézést, szar vagyok.
2017. okt. 28. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!