Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm azt hiszi, megcsalom?
Van egy női haverom, akire féltékeny, méghozzá nagyon. Volt, amikor megnézte a telefonomat, de nem ugye nem talált semmit. A múltkorában volt egy másik hölgyemény, aki nyomult rám, annak ellenére, hogy tudta, van barátnőm.
Most is nekem állt, mert hazavittem a haver csajt. Olyanokat mondott, hogy "Keféled biztos, azért vitted haza."
Külön pikantériája a sztorinak, hogy a haver leszbikus, tehát semmi nem történne köztünk amúgy sem. Még nem szándékozom megcsalni a páromat, mert szeretem, de szerintem, ha így folytatja, nem fogom tovább bírni. Pedig más gondunk nincs. Lehet, hogy túl jóképűnek gondol a barátnőm. Sokszor mondja nekem, hogy előtte biztos volt sok csajom, mert nagyon jól nézek ki, meg hasonló dolgok... Szerintem nem vagyok az, ahhoz képest a párom a szememben még mindig bombanő.
Ő 23/N, én 26/F.

Hát én nem lennék veled, tuti lelépnék, ha a párom fuvarozgatna egy másik csajt. Inkább egyedül maradnék, minthogy ezen stresszeljek állandóan, hogy a párom épp milyen csajt visz ide meg oda. Keress valakit aki mellett haverbarátnőzgethetsz, a barátnőd meg biztos találna olyat aki nem csinál ilyet.
Nem lehettek együtt régóta mondjuk, a leírásodból azt veszem le. Ha valakivel friss a kapcsolat, és szeretném megtartani az illetőt, akkor próbálom úgy csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, ergo amíg nem bízik meg bennem addig nyilván nem fogok olyan dolgokat csinálni ami esetleg nem tetszhet neki. De ez én vagyok mondjuk.
Egyébként a "másik hölgyemény"-t te pattintottad le magadtól vagy könyörögni kellett érte? Mert az se mindegy.
Mi az hogy "még mindig" bombanő?
Furán fogalmazol.

Mindketten idióták vagytok.
"Még nem szándékozom megcsalni a páromat, mert szeretem, de szerintem, ha így folytatja, nem fogom tovább bírni. "
Ez mi? Tehát nem elhagyod, mert féltékeny, hanem inkább megcsalod. Hány éves vagy? 15?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!