Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van felesége, de velem flörtöl? (nincs gyereke. )
Sziasztok, az egyik munkatarsam (nem talalkozunk surun a munkaban, kb 1-2 hetente) egy ideje folyamatosan flortol velem... de nem ugy hogy felreertsem eleg konkret dolgokat csinal. Simogatja a hajam, csavargatja piszkalja, allandoan hozzamer, poenbol kezet fogtam vele erre megpuszilta, maszirozza a vallam, mindenhova jon utanam ha talalkozunk a munkahelyen, vigyorog mint a tejbetok ha velem van, a szemembe nez megallas nelkul, mindig szerelmemnek meg eletem ertelmenek hiv (ezek nyilvan tulzasok, de a lenyege az hogy ez is a flort resze) ... erotikus celzasokat tesz.. majd jon egy kattanas es mutat egy kepet a felesegerol, hogy nezd o a szerelmem ... szoval igazan erdekes.
Nekem ebbol az jon le hogy szivesen osszejonne massal, de fel tovabblepni, vagy pedig csak szexelne massal de kozben buntudata van es kompenzalni akarja magat ezekkel a 'kattanasokkal'. Mindig akkor jonnek neki ezek hogy a felesegerol kezd beszelni vagy kepet mutat mikor en is teszek fele egy egy durvabb celzast... az rendben van amit o csinal, de ha en celzok a szexre peldaul azonnal visszavonul, ezt miert csinalja ?
Mindent felreteve nagyon bejon a pasi, es nem tudom mit tegyek, mert en a csak szex felallasban is benne lennek jelenleg, de nem akarok kezdemenyezni a korulmenyek miatt. De viszont jo lenne kideriteni mit is akar ezzel tulajdonkeppen, mert folyamatosan ezen kattogok es nem szeretnek komolyabb erzelmeket taplalni iranta.
Velem is flörtölget egy házas férfi. 3 gyereke van. Iszonyatosan kívánom. Nem is tudom hányszor kérdeztem magamtól, hogy miért nem lehet szingli.
Belemehettem volna már szexbe vele de mindig visszatartott a tudat, hogy foglalt és gyerekei vannak. Hiába kívánom mindig eszembe jut, hogy várja otthon a családja és én is mekkora szemét dög lennék ha engednék a csábításnak.
Na meg persze belegondoltam, hogy mit éreznék ha én lennék a felesége helyében a 3 gyerekünkkel.
Azt hiszem egy világ omlana össze bennem, sőt,rosszabb.
Nincsen gyereke... es belemennek de pont azert mert kapcsolata van rosszul ereznem magam tole... de kozben csabito a tudat. Nem hiszem hogy egy nos ferfit meglehet igy kapni egyebkent... akkor minek lenne nos.
Csak erdekelt masok velemenye, hogy tenyleg van ilyen, vagy en orultem meg... meg hogy hogy fogjam vissza magam, mert nemtudok ugy reagalni hogy nem erdekel, nemtudom kontrollalni magam :/
Ovatlan, de hasonlo pillanatban kerdezz ra, hogy o most szeretne lefekudni veled?
Szepen, nem obszcen kifejezesekkel.
Meg fog hokkenni majd egy igent mond.
Egy ket kaland belefer, amig nem szeret beled (ha meg nem tortent meg..ezt ovatosan puhatold ki), addig kobordugas belefer.
Bar valamiert nekem a leirasod alapjan az a benyomasom rola, hogy ugyis elmondja a masiknak..ezt is ki kell deriteni.
Amig nem, addig boldogabb apa, boldogabb csalad. Le kell fektetni, hogy csak egyszer, es vagy tartsd hozza magad, vagy o legyen fegyelmezett, de "allando" standard hazastarsi kapcsolatba nem fer bele.
31/f, "nyitottabb" kapcsolatban
Szerintem is többet szeretne de csak szex , otthon nem kap eleget vagy unalmas lett neki a régi.
Van ilyen ::((
Noha nem ismerem a figurát, más is állhat a háttérben. Ahogy vannak emberek, akik ha övet látnak, nem tudják megállni, hogy alá ne üssenek, vannak férfiak, akik ha csinos nőt látnak, nem tudják megállni, hogy flörtölni ne kezdjenek vele. Nem azért, mert meg akarják csalni a feleségüket, hanem pusztán azért, mert evolúciós okokból tudniuk KELL, hogy érnek-e még valamit a húspiacon. Hogy működik-e még a csáberejük. Hogy a közvetlen környezetében milyen státuszban vannak a fogamzóképes nők.
Erre nincs olyan magyarázat, amit a női ésszel meg lehet érteni, ez csak létezik, és kész. Mint ahogy női oldalról is léteznek fura jelenségek, amiktől minden pasi a falnak tudna menni.
Az előző válaszoló 0 %-ot kapott. Legalábbis eddig a pillanatig, amikor most olvasom.
Csak nők szavaztak? :-D :-D
Pedig jól írt, egy lehetséges magyarázatot adott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!