Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb lenne, ha más vigyázna a picire, amíg talpra állok? Vagy hogy tudnám túltenni magam azon, hogy a barátom elhagyott?
7 hónapos a kislányunk.
Nem volt gond a kapcsolatunkkal. Nem vagyok melegítős, zsíros hajú anyuka, aki elhanyagolta a párját. Figyeltem arra, hogy a baba mellett kettesben is elég időt töltsünk, jártunk randizni is, heti 5-6 alkalommal együtt voltunk és a szexuális életünkkel sem volt gond. A terhesség alatt is törődtem magammal, amint lehetett, újra elkezdtem sportolni és igényes vagyok a külsőmre is.
Senki nem értette, hogy miért csalt meg aljas és undorító módon egy 16 éves kislánnyal... Szóval most eléggé a padlón vagyok, konkrétan 4 napja ki sem léptem a házból és próbálok csak akkor sírni, ha egyedül vagyok és a kicsi alszik. De nem vagyok jól, és anyukám szerint jobb lenne, ha most pár napig náluk lenne a lányom... Csak félek, hogy akkor még ennyit sem tennék egy nap és csak feküdnék egész nap, depressziósan. Azt mondják a szüleim és a barátnőim, hogy menjek el pihenni pár napra, wellnessezzek, de attól csak ideig-óráig érezném jobban magam és ahogy hazajönnék, újra eszembe jutna, hogy egyedül vagyok és tönkrement az életem.
Nem várok el a szüleimtől semmit.
De ők sem akarják, hogy az unokájuk a nap nagyrészét bölcsiben töltse, én meg valami alap melóban legyek, szinte aprópénzért... Még nincs meg a diplomám, és egy érettségi után nem igazán kapkodnak a munkáltatók.
Nyilván ha olyan lenne a helyzetem, hogy nem lenne más megoldás, dolgoznék bármit. De így előbb lediplomázok és majd elhelyezkedek a szakmámban.
Tudom, hogy nem lehetetlen.
De most nekem a kislányom az első, és nem az, hogy eltudjam mondani, dolgozom.
Szerencsére a szüleim nem éreztetik, hogy ezzel bármi gond lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!