Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi miért csalja meg az "asszonyt"?
Azért csalja meg, mert van rá alkalom, van kivel, és nem bukott le.
Hiába megy itt a süket duma, hogy ha a neje az elmúlt 30 évben minden nap kétszer leszopja, hagyja magát arcon vizelni, és őszintén élvezi az anált, akkor a férje sose csalja meg.
Lószaft!
Minden férfi félrekúr, ha van kivel. Ez ilyen mesésen egyszerű.
Most jön pár 20 éves taknyos, akinek a leghosszabb kapcsolata két hónap, és veri a mellét, hogy ő bezzeg soha...!
De az a helyzet, hogy 15-20 év házasság után csak az marad hűséges, akinek nincs kivel félrekúrni. A legtöbb férfi az első nőbe belehabarodik, aki kinéz valahogy, és kicsit rázza magát neki.
Nem hiszek abban hogy minden férfi félre lep ha van adandó alkalom, bár lehet hogy az utolsónak igaza van, én mégis más volnék.
Nem tudnék hazudni és közben a szemébe is nézni, akivel ez megtörtént tudja milyen :::((((
Bár a nők is csinálnak ilyet, szerintem. :(
A kérdésre a válasz ....10-20 év után a vágy már valóban nem olyan mint az első napokban, biztos ezért is.....
De ha van szerelem vagy szeretet es nem hagyak el magukat tehet kívánják egymást, el lehet kerülni a megcsalast mindkettő részéről.
De ehez mindkettőnek ugyan úgy kell gondolkodnia....
"Bár a nők is csinálnak ilyet, szerintem."
Nő vagyok és igen, rengeteg nő félrelép, csak jobban titkolják, mint a férfiak + sok férfi szereti azt hinni, hogy az asszonykája lusta/naiv ilyet tenni/genetikailag nem úgy van kódolva (lol), pedig nem.
Szerintem a monogámia az emberek nagy részének nem való sajnos.
Mondjuk én még nem csaltam meg senkit, és nem is tervezem, de aztán ki tudja pl. 15 év együttélés után mi lesz.
Számomra inkább az a gyalázatos, amikor az ilyenek nem használnak óvszert, és hazavisznek szépen valami fertőzést.
Nekem ez a férfi régen osztálytársam volt, most pedig egy cégnél dolgozunk és régóta a legjobb barátnőm szeretője. Kicsit pipa vagyok rá, mert a barátnőm szereti, Ő viszont (nekem legalábbis) mindig az "asszonyról" szövegel. Ja és amiről még nem írtam. A közös gyerekük, aki még gyerek, mert véletlenül csúszott be. Egyébként nem akartak családot, csak élni.
Hát imádja ez a pasi a nejét, aki fiatalabb mint barátnőm, nem tudom Ő egyebeket csinál-e, barátnőm nem, gyereket szült a pasinak és ugye Ő nem olyan. Ja mert barátnőm "olyan". Lehet kitálalok barátnőmnek, hagyja ezt a pasit. Gondolom a hatalmas libidója miatt kell neki két nő, nem azért mert a szeretőjét kicsit is szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!