Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok be zártság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok be zártság miatt léphet félre pasi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy adott csaj és egy adott pasi.. 3éve ismerik egymást,de csak telefonon beszélnek naponta többször... Nem tudnak talizni,mert a srác rossz helyen van.. De x idő elteltével találkoznak és nagyon szerelmesek lesznek hónapokkal később össze is költöznek. (A pasi mivel rossz helyen volt (bv) semmi féle kapcsolata nem volt.. Csak ezzel a lánnyal.) Minden jól működik köztük. De a pasi kb 8-9hónap múlva félre lépeget több lánnyal is..de nem mondja el a párjának.. De a lány sem veszi észre,mert a pasi ugyan úgy áll hozzá mint mikor össze jöttek. Hosszú éveken át együtt vannak és születik egy babájuk. Minden tök jó,boldogok. De miután már a baba 1év körül van akkor a pasi egy este be valja a párjának,hogy többször félre lépett. Nem azert tette,mert nem volt jó köztünk valami csak az,hogy hosszú hosszú éveken nem volt egyáltalán nők közelében és be kattant... De szereti őket (a családját) nem,merte el mondani a lánynak,mert nem akarta el veszíteni.

2017. okt. 9. 09:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem " be zártság" miatt tette...ilyen személyisége van. Szeret dugni, felelősséget nem vállal a tetteiért és még hazudik is, mert gyáva és önző, fél hogy elveszíti a biztos otthoni puncikát...
2017. okt. 9. 09:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat,ha kicsit zavarosra sikeredett!! :D
2017. okt. 9. 09:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Amit még nem értek.. Ha eddig titkolta akkor mi a fenének mondta el..? Mert alapból soha az életben nem derült volna ki.. Nem hiszem,hogy annyira bántotta volna a lelkét.. (Mert eddig sem bánthatta,mert akkor az elején el mondta volna..) De akkor ugyan miért..? Jól gondolom? Ha bántotta volna a dolog vagy meg bánta volna.. Akkor nem tette volna meg tőbbszőr és még el is mondja az elején és úgy vége... Nem akkor mikor van egy gyerek és már nincs mit tenni,mert valami szinten életük végéig össze köti őket a gxerek.. Hu.. Nem tudom.. Én soha nem tudnám meg csalni azt akit szeretek.. Ha férfi lennék meg nem mennék el addig,hogy szegény lány még szüljön is nekem gyereket. Ez számomra annyira fel foghatatlan és dühítő! Milyen ember lehet az ilyen
2017. okt. 9. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ilyen tipus. Es mindig azert mondjak el h konnyitsenek a lelkukon/buntudaton stb.
2017. okt. 9. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Én azt gondolom, hogy szereted a szó közt. Nem baj, csak fu ra olvas ni így. Amúgy a kérdést nem értem, mire vagy kíváncsi? Meg mi az, hogy bezárt volt a férfi? Hova zárták be? Meg ha bezárták akkor hogy lépett félre?
2017. okt. 9. 12:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó :) Mi a baj a szóközzel? Ha nem tennénk szóközt akkor tényleg furcsa lenne.. Például igy: Utólsóhanemértedakkorolvasdellégyszimégegyszermertaztisleírtam. :) Így tényleg furcsa volna! :)
2017. okt. 9. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:

5, èn azt szűrtem lw:

A pasi "böriben" volt, ahonnal telefonálgatott a kiscsajjal. Kiscsaj beleszeretett.

Kijött, megkapta. Aztán a nagy happy közben a pasi fèlrek úrogatott.

Közben lett egy gyerekük a csajjal. Aztán egy este gondolom rèszegen a srác elkotyogta, hogy nőzött, de arrafogta, hogy a hosszú börtönèvek alatt úgy kièhezett, hogy egy pu nci nem volt neki elèg.

A buta szerelmes csaj meg elhiszi.

Kèrdező..kièhezetten nem voltál neki elèg, úgy, jogy mellette álltál, lelkileg közel álltok IS nőzött..majd az unalmas hètköznapokban elèg leszel/ az?

Túl szerelmes, túl naiv.

2017. okt. 9. 14:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogy. Sokkal inkább azért mert ilyen típus.
2017. okt. 9. 15:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet, hogy amiatt.

És valószínű azért vallotta be, mert igenis furdalta a lelkiismeret, mi másért?

2017. okt. 13. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!