Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kinek volt itt nem független pasival dolga? Mennyire zavart vagy izgatott a dolog?
Beszélgettem már itt nem független férfivel.
Semmi rosszat nem láttam/látok benne, hisz nekem is vannak nős vagy, barátnővel rendelkező férfi ismerőseim/barátaim.
Velük is beszélgettem/beszélgetek olykor - olykor intim dolgokról, fantázia csere is megesett nem egyszer, vagy ötletelés.
De, volt itt egy férfi, aki nős volt. Vele is jól elbeszélgettünk és felállítottuk a határokat.
De, mivel ő átlépte ezeket és találkozni akart, illetve átment személyeskedésbe, nyomban befejeztem a vele folytatott beszélgetéseket. Ez már zavar.
Van egy bizonyos határ, amit sosem lépek át. A megcsalást, mélyen elítélem.
Én szingli voltam és csak összejártunk dugni szóval nem zavart.
Egy igazi frigid nője volt, 2 havonta 1x engedte hogy dugjanak, aztán mikor megismerkedtünk elkezdtünk össze járni, amíg nem lett barátom.
20 L
Félreértettél kedves Kérdező!
Nem felhúztuk egymást, nem szexchateltünk, hanem csak beszélgettünk.
Ez nem megcsalás.
Ha viszont, már konkrétan szexchatelni szeretne, vagy azt ecsetelné, hogy ő mit tenne velem, vagy én mit tennék vele, na az már az.
Az, hogy elbeszélgetek egy anonim oldalon fétisekről, vágyakról, esetleg pózokkal/helyszínekkel kapcsolatban ötletelek nem érzem megcsalásnak. Vagy azt, hogy megbeszélünk egy idegennel (akár egy nem független emberrel) egy párkapcsolati problémát, azt, nem érzem érzem megcsalásnak. Ezeket, akár barátokkal is meg lehet beszélni, egy ilyen fórumon meg pláne szerintem.
Ha, ez már személyeskedésbe, szexchatelésbe megy át, azt, már viszont megcsalásnak érzem és nem is teszem.
Remélem így már érthető.
Volt már innen nem független palival dolgom. Egy ideig tartott. :)
Tudtam,hogy nagyon rossz,amit csinálunk,de izgi is volt egyben.
Egyedül voltam, minden időmet lekötötte a diákmunka és a suli, de volt vele időm találkozni heti egyszer-kétszer néhány órára. Őt is a suliban ismertem meg.
Se nem zavart, se nem izgatott hogy barátnője volt, amolyan semleges volt a dolog. Mondta hogy olyan barátnője van, aki egyáltalán nem szopja őt (!), sokszor csak sötétben szereti csinálni és látszik rajta hogy nem élvezi a szexet, csak muszájból csinálja.
Én pedig nagyon élveztem vele, mai napig azt mondom hogy az egyik legjobb szerető volt az ágyban. Megvolt benne a gyengédség és a durvaság közti egészséges átmenet, tényleg remek volt vele.
4 hónapig jártunk össze és a csaja sosem tudta meg.
25/L
Kedves utolsó!
Miért lett vége, ha ennyire élveztétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!