Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lányok/nők től kérdeznek. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők től kérdeznek. Van aki csalja a párját férjét?

Figyelt kérdés

Hogy tudjátok kivitelezni?

Hol?

Mikor?

2017. okt. 1. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Sosem csaltam. Sosem tenném. 32/nő (13 éve kapcsolatban)
2017. okt. 1. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem, de az irodában egy nő igen. Ők munahelyen "túlóráznak" rendszeresen, minthogy rugalmas a munkaidő, napközben el-el tünögetnek pár órára, feltételezem a kedves férj/feleség otthon (mert a pasi is nős ám) meg van győződve róla, hogy életük társa keményen dolgozik és még ők érzik magukat rosszul, ha ez nekik nem tetszik.
2017. okt. 1. 10:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem csalnam a paron!! Max otthagytam ha valami nem menne, nekem nem kell Valaki. Nekem Egy kell és ahhoz hűséges akarok lenni.
2017. okt. 1. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:

*párom **otthagynám

Bocsi autokorrekt

2017. okt. 1. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
23%

Értsétek már Meg!

Ezen az oldalon a nők nem lépnek félre, mindenkinek tökéletes a kapcsolata!4!4'4

2017. okt. 1. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
1-2 órát mindig tudok szakítani, túlóra, vásárlás, elintéznivaló, üzleti út címszó alatt. Az üzleti út a legkönnyebb, ilyenkor 2-3 nap kiállítás vagy kiküldetésben könnyen tudunk együtt lenni, esténként hotelekben stb. Ő külföldi, sajnos nem tudunk túl gyakran találkozni. Néha eljön Mo-ra pár napra, ilyenkor délutánonként 1–2 óra "vásárlás" kávézás stb megoldható.
2017. okt. 1. 23:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Munkaidőben simán meg lehet oldani, és vannak lakások, amik kivehetőek pár órára.
2017. okt. 2. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:

#5: Kinek mi a tökéletes?! :-)

Attól, mert nem csalom meg, nem feltétlenül tökéletes. Megvannak a kis mindennapi viták, gondok. De ez nem jelenti azt, hogy megaláznám őt vagy saját magam azzal, hogy átverem és megcsalom! Ha nem működik egy kapcsolat, azt le kell zárni!

2017. okt. 3. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!