Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férj vagy szerető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férj vagy szerető?

Figyelt kérdés
A férjemmel nagyon jó a szex, viszont alig vagyunk együtt, és akkor is én vagyok az aki mindent bele ad. (Kamionos) Van egy másik férfi az életemben (tudom mit gondoltok , egyet is értek, de nem látunk bele teljesen mások életében ) ő nagyon gondoskodó teljesen megad mindent érzelmileg, viszont neki kicsit átlagon aluli a dolog lent. Érzelmileg össze zavarodtam. Szeretem a férjem, de amikor nincs itthon akkor ott van a másik férfi, aki mindent megadna nekem. Volt mar valaki hasonló helyzetben ? Csak pótolni akarom azt amit a férjem nem tesz meg értem? Olyan undorító az egész.

2017. szept. 18. 16:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Engem nem erdekel a pénz, én oda költöztem hozza, az édesanyjával lakom. Sokat dolgozom. 12-16 órát. Jól esne a törődés, de mondom mar beszéltem vele sokat erről, én mondtam hogy külön ház sem kell, elférünk náluk, csak legyen itthon. Meg az én szüleimnel is lakhatnank. Normál körülmények között élünk. Csak persze ahhoz hogy az ember külön menjen rengeteg pénz kell. Mindegy, úgysem fog megérteni senki, nem is tudom miért irtam ide.
2017. szept. 18. 17:50
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Tudod mi a jobb neked, mert már ezerszer lejátszottad a fejedben... Csak tedd meg végre! :)
2017. szept. 18. 18:01
 13/21 anonim ***** válasza:
16%
Szerető jobbnak tűnik,de ezt a kérdést ne erre a vicc oldalra írd ki :D
2017. szept. 18. 18:27
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem ha férjed itthon van legyél vele ha nincs a másik pasival. Ugyan ebbe vagyok ha gondolod beszélgessünk.
2017. szept. 18. 21:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Szóval az anyja orra előtt csalod őt. Szép!
2017. szept. 19. 11:24
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

"Férj vagy szerető?"

Kötél.

2017. szept. 19. 16:38
 17/21 anonim ***** válasza:
24%
Hogy milyen ítélkező emberek vannak itt!!! Miért is??? Gondolom tökéletes mindenki élete! Csak egyszer véletlenül beleszaladnátok egy ilyenbe!!!
2017. szept. 19. 22:50
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem is ismered az anyját milyen. Igen hülye a cím amit irtam. Csak mint látszik, így legalább el is olvassa valaki, mert sok a rosszindulatú ember. Lehet jonni, hogy mekkora egy K vagyok, de azt tisztázzuk, nem lehet leírni ide egy egész életet. Az én férjem egy nagyon jó ember, családcentrikus, amikor megismertem, össze tettem a két kezem, hogy ilyen emberrel hozott össze a sors. Figyelmes volt, kedves, éreztem a szeretettet. Boldog voltam nagyon. Aztán jott ez a munka amit nem akartam, de nem tudtam mit tenni, ő menni akart. Minden ejjel sírtam, gyomorfajdalmaim voltak, magányos, összetört. Semmi és senki nem vigasztalt, a pénzhez hozza sem tudok nyúlni amit keres. Szépen lassan, eltávolodtunk egymástól. Szeretjük egymást abban biztos vagyok. A másik férfi mar par évvel ezelőtt benne volt az életemben valamilyen szinten, akkor meg nem történt semmi köztünk. A férjem sem volt meg sehol akkor. Nem tudom miért történt így, hogy pont most. Nem mentség, mert nem gondolkoztam. Sok mindent tudnék meg írni, de nem teszem már. Én nem akartam védeni magam, mert tisztában vagyok vele, hogy mit tettem. De bennetek semmi emberség nincsen.
2017. szept. 20. 01:02
 19/21 anonim ***** válasza:

LOL, mindjárt elszégyellem magam, hogy nem empatizálok egy utolsó lotyóval :D

Volt más választásod, mint a megcsalás, ráadásul rengeteg - sokkal okosabb és hosszútávon sokkal kifizetődőbb (NEM anyagi értelemben) döntések, ha már a gerincesség nem szempont nálad.. De nem így döntöttél, inkább eldobtad a tartásod és ráugrottál az első jöttmentre, aztán most meg sírnál, hogy kicsi a farka és nem tudsz választani. Ezek után még emberséget szeretnél bárkitől? Jó vicc.

2017. szept. 20. 10:34
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem jott ment emberre "ugrottam ra". Nem is kell empatizalnod velem, senki nem kert ra. Nem szívesen irtam ki amit kiirtam, bár ne tettem volna, de ha egy kérdést felteszel, jonnek a kérdések és ezt előztem meg. Miért kell egyáltalán neked ide írni ? Gondolom eleg sanyarú sorsod lehet, ha így unatkozol, hogy másokat bántassz. Azért tettem ki ezt a kérdést, mert sajnos nem hiszem, hogy egyedül vagyok az egész világban akivel ilyen megtörténik, és szerettem volna, ha olyanok írnak akik ilyenbe benne vannak, vagy voltak. Nem rad vagyok kivancsi, aki úgy bánt engem, hogy nem is ismer. Fogalmad sincs az életemrol.. könnyű ítélkezni. Itt befejeztem. Szia.
2017. szept. 21. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!