Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj vagy szerető?
Igen azért ment ki, hogy egyszer jobb legyen nekünk.
Teljesen elhidegült, másfél éve beszéltem folyamatosan hogy ez nem megy így.
Igen, nagyot hibáztam. Csak amikor mindenkitől azt hallod hogy ilyen meg olyan egy kamionos, és haza jon x idő után, és nem törődik veled, nem fekszik le veled, de te próbálkozol mindennel, o azt mondja minden rendben, közben meg gyotrrodsz, és gyomor problémáid lesznek+ pánikbetegség , mert nem bírod elviselni a hiányát..
Ítélkezni könnyű, én sem gondoltam hogy ilyen valaha is előfordul velem.
Ha kényelmes lenne az eletem, akkor nem ide irkalnek, hanem nem foglalkoznék vele, és élném az eletem. Latom itt sok a tökéletes ember, és senki nem csinál hibákat.
Köpést nem erdemlek, igen lehet, de te sem...
Férj. Érzelmei ellaposodtak, mert nem gyakorolta, ingerhiány miatg. Ha visszajönne s gyakorolna, ő is meggyógyulna.
Nem érted elme működését. Ahigy egy előttem szóló sem. Sajnálatra méltóak vagytok, és hibásak is, de mindketten ugyanannyira..., mert gyakorlatlaok vagytok tudatosságban.
Ezt neked kell lesakkkozni magadban.
Ha hazajönne itthon dolgozna kevesebbért,neked meg többet kellene,hogy egyenesben maradjatok az működne e?
Honnan veszed,hogy a másik férfi akarna téged vagy tudnátok e egyáltalán élni egymással?
Én lehet inkább az egyedüllétet választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!