Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a (volt) barátom, most pedig ezt csinálja. Vajon őszinte?
Figyelt kérdés
Megcsalt engem egyszer, lebukott, én pedig szakítottam vele. Próbálkozott, könyörgött, magyarázkodott, de nem tudott meghatni, úgyhogy egy idő után feladta olyan módon, hogy próbálta rám tenni az egésznek a terhét. Egy társkereső oldalon találta a másik "hölgyet", akivel félrement, utána vissza is regisztrált, 8 napig fen volt, de tegnap megkeresett, hogy nem tud elfelejteni, letörölte magát és próbáljuk meg újra, mert minden egyes nő megerősítette abban, hogy engem szeret és végig én voltam a fejében... Szerintetek ez őszinte lehet vagy inkább az áll a háttérben, hogy nem jöttek be ott a számításai és menne vissz a "biztosba"...? N272017. szept. 10. 11:58
11/16 anonim válasza:
Van egy mondás, miszerint ha nincs ló, jó a szamár is. Ő igyekezett jobb csajt összeszedni nálad, de nyilván mindenki lepattintotta vagy csak le akarta húzni. Ezért akar visszatérni hozzád, hogy mindig legyen egy punci. De amint lehetősége nyílik átülni egy jobb bringára, megint ott fog hagyni.
Ne legyél buta, vágd ki ezt a barmot.
12/16 anonim válasza:
Nézd, lehet hogy őszintén gondolja most, mert bepánikolt. Nem azért, mert hű de szeretne téged. Ahogy az előttem lévő is írta: Ha nincs ló, jó lesz a szamár is.
13/16 anonim válasza:
Őszintén átver téged...ez jön le nekem :(. Töröld ki az életedből.
14/16 anonim válasza:
Kell neki a fix punci.Máshol nem járt szerencsével,így maradtál te.Ha van eszed és önbecsülésed,szóba sem állsz vele!
15/16 anonim válasza:
Biztos pont vagy az életében.Gondolja hogy megpuhulsz majd ha kitartóan próbàlkozik .De ha még is beadod a derekadat akkor legyêl nagyon óvatos és ne add meg magad olyan könnyen .
16/16 anonim válasza:
Egy szerencsétlen pali ez, aki mégse nagy Casanova, mert nem kell senkinek :)
Madárnak néz, az is vagy ha hagyod.
Szakíts, de azonnal és végleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!