Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségetek vagy férjetek, azaz hosszú távú partneretek az a személy is egyben, akivel először voltatok együtt, egy idő után nem kívántok meg mást?
A fenti kérdés leírja nagyjából mit akarok kérdezni. Tehát ha egész életetekben egy emberrel voltatok, akivel annyira szeretitek egymást, hogy csak vele képzelitek el hosszú távon, egy idő után nem érdekel titeket hogy milyen lehet mással a szex? Egy ilyen dolgot hogy lehet megbeszélni egy kapcsolatban? Teljesen őszinték vagyunk egymással, de egy ilyen kérdést nehéz úgy megfogalmazni, hogy azzal ne bántsam meg azt akit szeretek. Elveszíteni nem akarom, mert életem szerelme, de érdekel az érzések nélküli szex másokkal. Elkülönítem azt az együttlétet, amikor vele vagyok attól, amikor csak érzés nélkül, szükséglet céljából "rakok meg" valakit. Utóbbit alacsonyabb értékűnek tartom, azonban mivel eddig csak egy emberrel voltam életemben, érdekel nagyon az is. Megcsalni gerinctelennek tartom.
A szakíts vele típusú válaszok kíméljenek, mert eszem ágában sincs szakítani.
Hàt szerintem ezt egy szólózásban kell megélni...Akár egy konkrét ismerősről fantàziàlni közben.Az érzelmek nélkűli szex érzelmekhez vezethet.. Ha jó /jobb élményt ad a szex idegennel az függőséghez(viszonyhoz vagy kalandozáshoz vezethet)
Ismerek párokat (valamint volt a tvben is egy műsor Segìtség bajban vagyok). Ahol volt párcsere. Mindkét esetben tönkrementek a kapcsolatok. Vagyis a pàrcsere csak részben valósúlt meg 3ember benne volt a 4.visszatáncolt! Durva féltékenységhez vezethet a tudat, hogy épp.....a szerelmed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!