Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit néznetek el inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit néznetek el inkább a párotoknak, egyéjszakás megcsalást vagy 4 évig tartó viszonyt?

Figyelt kérdés
Pontosabban azt kérdezném, melyik elfogadhatobb, 20 éves házasságban? Érdemes bármelyik esetben is felrugni ezért a házasságot? Vagy megbocsátható?
2017. szept. 5. 17:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Egyéjszakás megcsalás, mert éppen úgy hozta a helyzet, hogy olyan szituációban találkozott egy számára nagyon vonzó személlyel akivel nem tudtak egymásnak ellenállni bármikor megeshet bármelyik kapcsolatban. "

De rohadt érdekes, velem is volt ilyen...(ráadásul kölcsönös) ÉS megálltam.

wow.

2017. szept. 5. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem mondtam, hogy ez törvényszerű és mindig, minden esetben megtörténik. A hosszú kapcsolatokban viszont nagyobb eséllyel történik megcsalás mind férfiak mind nők részéről mint ahányszor nem.

Azt viszont tudjuk, hogy itt gyakorin csak szentek vannak akik soha nem csalják meg a párjukat semmilyen esetben, ez a pontozásból is látszik.

2017. szept. 5. 22:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Szia .Férfiként írok ,aki abszolút monogám és 15 éve házas .. Mivel nem ingem ,csak elméletben tudok neked válaszolni . Egy 4 évig tartó viszony az már tudatos döntés ,ahol már érzelmi szálak is kialakulhattak .. Egy 1 éjszakás ,az tényleg pusztán szex,kíváncsiság , rossz döntés , vonzalom ..bármi . HA az 1 éjszakát nem követi több,akkor azt én képes lennék megbocsájtani ...persze a bizalomért dolgozni kellene ...A több éves viszony esetén nincs miről beszélni ,majd a bíróság előtt tárgyalunk a továbbiakról ...37F
2017. szept. 6. 08:32
 14/18 anonim ***** válasza:

Az egyéjszakás.

A viszony állandó hazugság, és valószínűleg érzelmi alapú. Nem lenne értelme folytatni.

2017. szept. 6. 09:32
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaguar... satöbbi

Én nem pontoztalak.. Nagyon ritkán pontozok egyáltalán, ahhoz vagy nagyon pozitív, vagy nagyon negatív választ kell adnia, hogy nyomjak valamit. ( A tiéd még nem érte el, szóval kár volt lepontozni, nem mintha érdekelne)

Viszont komolyan írtam, amit írtam:

nem vagyok idős, 26 vagyok, 20 éves korom óta vagyok kapcsolatban- tehát 6 éve-, és még csak azt sem mondom, hogy rózsaszín ködös szerelemben, mert nem.

Nem vagyok ronda nő,( sem semmi extra szerintem), mégis észre szoktak venni valamiért és időnként bepróbálkoznak.

A kapcsolatom során eddig 2-3 extrém este volt kb, amikor etxra mód éreztem vonzalmat valaki iránt. Ebből 2 (egyértelműen) kölcsönös, ráadásul az egyik nagyon nyomult is rendesen ás gátlástalanul.

Nem azt mondom, hogy szent vagyok, mert nem kövezek meg senkit.

De én pont ezért nem bocsájtanám meg az egyéjszakást: mivel nekem is lett volna nem egyszer rá alkalmam, de valami visszatartott mindig.

Másfelől amikor szó esett róla, a párom is hasonlót ejtette el, hogy ha feltételen én megcsalnám, nehezen, de ha nem érzelmi viszony és nem folyamatos, hanem csak egy alkalmi, akkor szerinte elnézné ( persze amikor mondta is szinte könny volt a szemébe, hogy csak szóba került)

Én ezzel nem értek egyet:

ha egy éjszakás kielégülést VÁLASZT valaki, akkor az nem önző? Az miért oké? Továbbgondolva, akkor ráadásul évi 1-1 alkalommal amikor jön egy kémia, egyszer-egyszer megcsalhat téged?

A másik érdekes kérdésem- ha szeretnél, megköszönöm ha válaszolsz, bár tudom a választ..: feltételezem a magad réséről is engedsz a pillanatnyi vonzalomnak, és ezért vagy elnézőbb ilyen tekintetben.

Ezt csak azért mondom, mert ha egyszer én inognék meg, akkor tudnám én is elnézni az egyszeri alkalmat is. De addig amíg én megállom, addig a páromtól sem tudom semmilyen körülmény között ezt nézni ( mert hogy én nem az lakalom hiánya miatt nem csaltam meg eddig, de nem ám...)

Szóval számomra ( egyelőre) nincs pillanatnyi gyengeség, nem ezért nem tettem szét a lábam a kínálkozó lehetőségeknél, pedig volt, akihez vonzódtam rendesen...

Mondjuk én (eddig) az énképemre vonatkozóan hosszú távon gondolkodtam magammal kapcsolatban, tudom, hogy valószínűleg rosszul érezném magam, ha megtenném.

Mint amikor diétázol, de otthon a kanapén betömsz egy fél csokitortát: lehet, hogy pillanatnyilag örömet okoz, de utána roha.dt szarul fogod magad érezni és nem boldognak...

26N

2017. szept. 6. 18:48
 16/18 anonim ***** válasza:
*bocs az elgépelésekért
2017. szept. 6. 18:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem vagyok 20 éves házasságban, de még csak 10 éves kapcsolatban sem. De ha ma kiderülne egyik vagy másik, akkor bizonyára padlóra kerülnék. Átgondolnám, hogyan jutottunk el idáig. Mit tettünk/nem tettünk meg egymásért, a kapcsolatért, ami ide vezetett. Az egyéjszakáson talán könnyebben túllépnék (bár én soha nem tennék ilyet), mint a viszonyon. De az egyéjszakásokat is el lehet kerülni, ha beszélünk a saját kívánságainkról, mit szeretnénk kipróbálni és hogyan. Ha a kommunikáció ezen csatornája nyitott, akkor nem lehet szó - szerintem - egyéjszakás kapcsolatról, mert nem lenne rá igény.
2017. szept. 7. 12:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Én egyiket sem nézném el, de a 4 évig tartó viszonyt még undorítóbbnak tartom, mert ott folyamatosan néznek hülyének és hazudnak nekem.
2020. nov. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!