Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tényleg csak a "szeretőn"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a "szeretőn" múlik a dolog?

Figyelt kérdés

Nem tudtam, hogy kapcsolatban él.

Megismerkedtünk, összebarátkoztunk, majd találkoztunk párszor, egy este feljött, és egymásnak estünk. Pár héttel később szembesültem azzal, hogy kapcsolatban élt végig. Mindenért engem okol, állítja, hogy én másztam rá, és ő végig csak barátként nézett rám. Valahol érthető, hiszen védi a kapcsolatát, de miért kell mindenért engem okolnia, ha annyira kedvelt, mint állítja?

2017. szept. 5. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy a hibás hiszen nem tudtál róla. Rád akar terelni mindent. Hagyd a francba az ilyen embereket. Egész idő alatt nem bírta kinyögni hogy van kapcsolata.
2017. szept. 5. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után mi a retkes f...ért állsz még szóba vele? Mi az,hogy okol? Kérdező, te tényleg ilyen ostoba vagy? A helyedben amint megtudom, hogy kapcsolatban él, azonnal letiltom mindenhonnan, nem igazán lenne kit okolgatnia. Belőlem ne csináljon senki szeretőt.
2017. szept. 5. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért okol, mert az ilyen gerinctelen patkány képtelen a felelősségvállalásra, nagyon is tipikus elcseszett jellem, ennyi az egész. Akármi történik az életében, ott mindig más lesz a hibás, hiszen még a végén összedőlne a fejében a szépen kiszínezett önképe.

Akkor jársz a legjobban, ha letiltod mindenhonnan ezt a selejtet és nem foglalkozol vele többet.

2017. szept. 5. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
A 3. fel egyaltalan nem hibas ilyen esetekben.
2017. szept. 5. 14:43
 5/11 Tizenhármas ***** válasza:
100%

Ez ökörség... Ha lefekszetek, akkor mind a ketten benne vagytok, máskülönben nemierőszakról beszélünk...

Nincs benne semmi tartás, ne vesztegesd az időd rá.

2017. szept. 5. 14:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A fenét. Ő a felelős egyedül és még hazudott is.
2017. szept. 5. 15:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudtál róla, nem te vagy a hibás. Amúgy meg egy stabil kapcsolatba nem tud harmadik mászni. Az én házasságom boldog és a férjem meg is mondja ha ilyen témánk van, hogy ő nem borítaná egy kalandért a boldog családi életét. Nem ér annyit. Ugyanazt kapná maximum ott is, amit itt. Vagy még annyit sem. Ez lenne a normális gondolkodás. Nekem sem kellene más. Minek? Ugyanolyanja van, mint a férjemnek. Azt a biztonságot, lelki támogatást meg nem tudná gyújtani amit ő. Ahová harmadik befér, ott valami nagyon nem oké, főleg ha hazugsággal történik. Akkor tiszta sor.
2017. szept. 5. 15:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Megszakítottam vele minden kapcsolatot, de előtte tudni akartam, miért tette ezt. Természetesen hallgat, és közben okol. Engem. Ki mást?
2017. szept. 5. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én simán felkeresném a barátnőjét/nejét,hogy mi is történt köztünk. Az ilyenek fizessenek meg... Paláne,hogy át is vert.
2017. szept. 5. 15:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Miután a lány rám írt, engem okolva mindenért, és azt feltételezve, hogy hallucináltam minden irányú közeledést, leírtam neki a véleményem erről.
2017. szept. 5. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!