Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy családos férfi és egy családos nő viszonyt folytat egymással akkor ott már több van mint csak szex?
Figyelt kérdés
Van kettő pici gyerekünk szép életünk és a férjem egy éve néha találkozik egy szintén családos anyukaval...2017. aug. 27. 15:26
2/9 anonim válasza:
Nem lehet biztosra tudni, épp elég az is, hogy viszonyuk van, nem?
4/9 anonim válasza:
Már egy éve? Szerintem, ha borítani akarnak, már megtették volna. Nagy valószínűséggel, csakis változatosság a szexben.
5/9 anonim válasza:
Szerintem csak szex van közöttük, máskülönben már léptek volna és hosszabb, közös programokat szerveznének azt is sűrűbben.
6/9 anonim válasza:
Huzamosabb idejig vannak együtt ott már kialakulhatott valamiféle érzelmi kapcsolat is ,de nem feltétele lehet hogy csak sima szexről van szó amiben jó megértik egymást!
7/9 anonim válasza:
ha néha találkoznak az eléggé 99% hogy szex. mi másért akarna egy anyuka egy pasival találkozni?
8/9 anonim válasza:
Amikor nekem volt szeretom vele csak szex volt. Minden mast megkaptunk a sajat hazassagunkban. Nem volt ertelme bonyolitani.
9/9 anonim válasza:
Adnék én annak a családos anyukának!
Épp elég, hogy a férjemmel kamatyol.
Tennék róla, hogy a gyerekei megutálják.
A férjemet meg úgy reptetném mint annak a rendje.
Komolyan...mit érdekel mi van köztük?! Dugtak és ez már önmagában szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!