Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves szexuális viszonyt meg lehet bocsátani?
A párom volt nekem az első kapcsolatom, vele is vesztettem el. Sokat próbálkozott nálam egy másik férfi is, és szexkapcsolatba bonyolódtam vele, de már nagyon bánom.Nem akarom hogy vége legyen a kapcsolatunknak. A másik férfi pedig valójában egy semmirekellő,szexmániás. Ha egy életen át a páromat választom, akkor meg lehet ezt bocsátani? Tudom hogy nem szabadott volna ezt megtennem.
39 N
Tud róla a párod? El akarod neki mondani? Vagy úgy vagy vele, hogy tanultál belőle és magadban helyre tudod rakni?
Ez esetben azt tanácsolom, hogy inkább ez maradjon a te titkod és tényleg kőkeményen tanuld meg a leckédet és soha többet ne játszadozz más emberekkel és érzelmeikkel!
Bukta. De mindegy.
Félreléptél, hazudsz is. Akár 20, akár 39 éves vagy, erre nincs bocsánat. Csak az a baj, hogy megint a férfinak xar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!