Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért ilyen naivak a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen naivak a nők?

Figyelt kérdés
Legtöbb nő mérget inna rá,hogy az ő férje,párja még soha nem csalta meg! Miért? Eltudják azt hinni,hogy 10-20 évig együtt vannak és nem csábulnak el?Ugyanmár! Nem feltétlenül prostival,de 99%-a, ezer %,hogy félrelép!
2017. aug. 13. 00:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nagyon sok oszinte hazassag volt, amikor ugy adtak egymashoz az embereket, nem pedig ok valasztottak xd Regen is pont ugyanennyi volt.
2017. aug. 13. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:

A nők naivak?

Hát inkább számítóak,bonyolultak meg képmutatóak.

De igazából a pö@cs tudja.Az egyes emberek közti különbség és a párkapcsolatokban az egyes résztvevők ténykedésének mértéket,és annak súlyát lehetetlen lemérni.

Így aztán igazságot sem tehetsz hogy kinek mennyi volt a felelőssége az adott dologba.

Azt hiszem szomorú hogy már nem is érdekel.

Mert érdekelnie kellene

2017. aug. 13. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
És manapság már annyi őszinte házasság sincs, mint akkor volt. Nagyon ritka ahol hűségesek egymáshoz, ahol tényleg monogám a kapcsolat...
2017. aug. 13. 13:21
 14/18 A kérdező kommentje:

Jaj dehogynem volt régen megcsalás,akkor is ugyanígy félrek@féltek az emberek mint most! Jól írja valaki,régebben jobban szemet hunytak felette,mert nem mertek a nők elválni!

Persze,kb ugyanannyi nő lép félre mint férfi,csak a sok naiv asszonyka elhiszi,hogy pont az ő ura a kivétel! :D

Vannak hűséges kapcsolatok,de az nagyon ritka,1000-ből 1! Az meg csak azért,mert úgy néz ki az illető mint egy ágrólszakadt szerencsétlen!

2017. aug. 13. 13:25
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésben leírt százalék helyett én inkább jó erős 70%-ot mondanék,függetlenül attól,hogy nőről vagy férfiról beszélünk.Nyilván hosszú évtizedek alatt éri kísértés az embert.Kevesebben vannak,akik ellent tudnak állni,de azért még akadnak.
2017. aug. 13. 13:43
 16/18 anonim válasza:
90%
Sajnos, minden férfi megcsalja a párját, feleségét, ha adódik rá lehetőség.
2017. aug. 13. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én egyrészt azért voltam naiv, mert magamból indultam ki, hogy nem tennék ilyet a férjemmel, gondoltam, ő sem velem.Másrészt a volt férjemnek merevedési problémái voltak a cukorbetegsége miatt.Hiába voltam türelmes feleség, mégis megcsalt.

Különben a környezetemben alig tudok olyan férfit mondani,aki nem csalta meg a feleségét (legalábbis nem tudok róla).Nőből több hűségeset és naivat tudok, de nyilván ez csak az én környezetem, nem országos átlag.

2017. aug. 13. 23:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Remek kerdes. En sem nezem ki a parombol.

Amugy a megcsalast nagyon relativnak tartom. Pl.: en sokkal konnyebben meg tudnek bocsajtani egy 1ejszakas valamit, mint egy viszonyt, amiben a gondjait is megosztja a csajjal.... Na, az nagyon fajna. A szex az csak szex, de az erzelmek a szexet pl mar egybol szeretkezesse formaljak es igy tovabb... (Mondjuk az is igaz, hogy nalunk kb en konyorgom a szexert no letemre, pedig sokan mondtak mar, hogy O nincs velem egy szinten (en nem igy latom ugyan, imadom a paromat mar 6 eve). Na m1, mas a libidonk.)

Szerintem sokan ugy vannak ezzel, hogy bele sem szeretnenek ilyesmibe gondolni, ezert sem veszik eszre... :/

2017. aug. 18. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!