Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aljas dolognak számít, ha már párszor átvertem olyan lányokat akik naívak voltak, és ezt kihasználva úgy adtam elő magamat akár hónapokig, hogy Ők az igaziak?
Nagybátyám is ilyen volt világ életében, egyszer mondta nekem hogy "Mindig neked kell ravaszabbnak lenni, ha azt akarod hogy egy éjszaka alatt 2 csajjal is összefeküdjél, használni kell őket utána érdemes továbbálni"
13 évesen mutatott videón olyan lányokat akik piásan teljesen odadobták magukat Neki
17 évesen már én is arra hajtottam hogy ezt bizony jó dolog csinálni, erdei suliban idegen csajt úgy megvezettem hogy a tábor háta mögött, mutogatta magát sort nélkül
22F
Tudom hogy az Ő szemszögükből nézve, milyen rossz ez, de tekintve ahogy kiöltöznek hétvégente, meg bájolognak, az nekem egy ok arra hogy megpróbáljak valamit összehozni
Olyanokra vadászom, akik vonzanak, de nem mernék velük kapcsolatban lenni, hisz kitudja kivel lép még félre
Szerintem kamu, aki régóta ezt csinálja az pontosan tudja nem kell kérdezgetnie.
Vagy max. dicsekedni akar, de elég undorító módon adja elő magát.
azért nagy részük nem olyan naiv ám, mint hiszed... :)
viszont azzal a néhánnyal, aki tényleg elhiszi a hazugságaidat, nagy tahóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!