Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért vannak fent a fiúk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak fent a fiúk a társkereső oldalakon, ha közben barátnőjük van? Ezt miért kell csinálni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Amiert a nok is. Ujabb modelre szeretnenek valtani.
2017. aug. 6. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Az érzelmi intelligencia szintje átlagon aluli az ilyesféle egyéneknek. Undorító viselkedés. De nem csak a férfiak csinálják...
2017. aug. 6. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
17%
Ha megbeszélték, és a lányt nem zavarja...
2017. aug. 6. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Jajj takarodj már. Folyton olyan nőkbe botlok akik egyedülállók aztán mikor komolyabbra fordulhatna a dolog, akkor kiderül, hogy kapcsolatban vannak és csak arra kellek, hogy tegyem nekik a szépet. Elmentek ám a....

31/f

2017. aug. 6. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Én is kifogtam ehy ilyet. Odaadta a számát, hofy viberezzünk, én rákerestem szám alapján és kiderült, hogy évek óta van barátnője, nekem meg azt mondta, hogy komoly kapcsolatot keres. Pedig nem kis 20 éves volt, haneü 29. Miután rákérdeztem, hogy van e barátnője, már nem írt vissza semmit... utálom rzeket a gerinctelen férgeket, akiknek nincs annyi a p.csü.kben, hogy szakítsanak, ha nem jó már.együtt...

21n

2017. aug. 6. 19:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

*egy, hogy, hanem, ezeket.

Előző

2017. aug. 6. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szerintem kb az összes társkeresőn fent vagyok ami ingyenes, pedig jó ideje van barátnőm. Az oka egyszerű: nem töröltem magam, mert annyira sem foglalkozom vele.
2022. febr. 9. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!