Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsarol a szeretőm. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt a barátommal egy nagyon nehéz időszakunk. Mindent megpróbáltam akkor, de nem állt mellém, nem éreztem azt, hogy a párom lenne. Mégse tudtam otthagyni. Összejöttem akkoriban valakivel, aki nagyon nyomult és nekem is tetszett. Vele próbáltam meg kitölteni az érzelmi űrt ami bennem volt. De soha nem szerettük egymást. Azóta a dolgok rendeződtek, a párom nagyot nőtt a szememben, imádom őt úgy ahogy van. Ezt soha nem mondtam el neki. Biztos vagyok benne, hogy megbocsátana, de nagyon kikészülne. Tudva ezt, felesleges körnek tartottam. Elég ha én cipelem a bűntudatot. A szeretőm viszont újra megkeresett, és azt mondta, hogy ha nem fekszem le vele, mindent bevall a páromnak és elküld neki ezt-azt kettőnkről. Ez pedig nagyon kínos. Fogalmam sincs mihez kezdjek.2017. aug. 1. 13:18
11/13 anonim válasza:
Azt hittem csak a nők (női szeretők)zsarolnak, kavarnak,meg bosszúállók, nem csak a férfiak..
Mondjuk megérdemled, nem sajnállak...
Jobb,ha te mondod el...
12/13 anonim válasza:
Szedj össze egy nemi betegséget, és továbbítsd neki, haha.
13/13 anonim válasza:
meg is érdemled :DDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!