Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem vagy a szeretőm válasszam?
Családos és házas vagyok. Van 2 kislányom.
A szeretőm másfél éve van meg. Állandóan szexelnêk vele, de csak heti pár alkalom jut munka után.
Együtt dolgozunk és egész nap majd megőrülök vele. Próbáltam már szakítani, de ez sosem sikerült végleg.
A férjemnel kihűlt a kapcsolat. Se szex, se szerelem.
De mégsem tudok elválni, pedig akkor a szeretőmmel lehetnék mindíg.
Nyaralni fogunk a nyáron és sok közös programunk van, de olyan jó lenne már nem titokban. A férjem egy nagyon jó ember. Nem tudom ezt neki elmondani. De valami végleges megoldás kéne, hisz ez így nem mehet. Nem tudom mit tegyek.
Férjed is érzi, hogy rossz ez a kapcsolat.
Beszélj vele.
Akkor kellett volna lépni amikor rá eszméltél, hogy rossz a kapcsolatod.
Ugrás lenne a semmibe. Be vagy tojva, hogy faképnél hagy mind a kettő. Eszem a zuzád. Akkor válsz el amikor akarsz. Miért nem lep meg, hogy az, hogy a gyerekeid előtt buksz le egy cseppet sem zavar?
30/f
Mondjuk eloszor keresd meg a gerinced.
Nem ertem az embereket, hogy minek elnek egy alhazassagban. Gondolom a ferjed sem maganak veri.
Valjatok el, ennek semmi ertelme. Egyedul a gyerekeket lehet sajnalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!