Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy megvertem a pasimat, mert meg akart csalni, de nem ment bele a csaj, igy nem jött ôssze?
Lehet, hogy három felé törtem volna reflexből a kis kezedet, aztán keménykedhetnél másnak.
Ahogy a férfiak sem bánthatják a nőt, úgy a nők sem a férfit. Nincs kettős mérce. Ha megütnél, visszaütnék, csak tán 3x akkora erővel.
Nem vagyok nőverő, sosem ütném meg a párom. De ha egy nő megüt, nem fogom vissza magam, csak mert nő. Ameddig én nem ütök (márpedig magamtól nem fogok), addig Ő sem teheti. Ha megteszi, nem marad viszonzás nélkül.
Semmilyen vélt vagy valós sérelem nem jogosít fel rá.
Engem meg nem érdekel. Magamtól sosem adnám az első pofont, jó ha tudod. De onnantól, hogy megüt a másik, én is megüthetem. Persze rég rossz ha idáig fajult. Engem nő egyszer üt meg, ott vége. De esélyes, hogy vissza is adom.
Nagyon nem tud érdekelni, hogy gyengébb: akkor kell gondolkodni, amikor verekedni próbál, nem akkor, mikor már késő.
Tuskó a nénikéd, kedves #15. Persze, nem lehet nőt megütni, mert olyan gyengék, stb stb... nagy szart.
Alapból nem bántok senkit soha, kevés embert ismerek aki jobb erőnlétben van, nem szeretek visszaélni vele. Nem szórakozás. De amikor egy "nő" ezen felbátorodva, "neki úgyse fáj" alapon azt hiszi, hogy én férfiként nem üthetek vissza, de ő egyoldalúan nyugodtan verhet, mert Ő nő... na ott szakad el a cérna. Lásd, a kérdezőt.
Ilyen esetben nem tudna érdekelni, hogy nő vagy hogy gyengébb, simán elintézném.
Megjegyzem, soha nem került ilyenre sor és valszeg. nem is fog, mert értelmes nőkkel kezdek, akik ennél sokkal intelligensebbek.
Ezek után te tudd a helyed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!