Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési időszakban, ha lefekszek mással, az
megcsalásnak számít?
Amíg nem vagytok egy pár, addig nem, de ehhez gyomor kell.
Amikor elváltam volt egy lázadós időszakom amikor naponta randizgattam más nőkkel és eszembe se jutott megcsalásnak tekinteni azt, amikor az egyikkel lefeküdtem.
Nem voltunk párkapcsolatban, nem ígértem neki semmit, jól éreztük magunkat és kész. De ha valakivel járok, nyilvánosan felvállaljuk a kapcsolatunkat, akkor ennek vége.
39F
2017. júl. 31. 11:14
Ha férfi vagy, akkor leépítendő, komolytalan vagy.
Ha viszont nő vagy, akkor jogod van hozzá, mert szabad válogatni, meg egy nő amúgy is egyszerre több pasival ismerkedik, neeem lehet őket lekoptatni :D
2017. júl. 31. 12:39
Hát én eléggé zokon venném, ha az az ember, aki komolyan ismerkedik velem, közben mással hempereg. Akkor ismerkedjen vele.
2017. júl. 31. 15:04
14/29 A kérdező kommentje:
Nem attól félnék, hogy megtudná, mert nem tudná meg, csak maga a tény...nem hagyná a lelkiismeretem :/
Akkor ne csináld. Tán kényszerít valaki?
2017. júl. 31. 15:33
16/29 A kérdező kommentje:
Nem, de azért volt egy kis kísértés :D
Szeretem, hogy csupa jellemóriás válaszol ezen az oldalon. Nos, hadd mondjak ellent a tinikorú erkölcsi fároszoknak. Én ha ruhát akarok venni, megnézem, megtapogatom, többet is kiválasztok, és azokkal vonulok a próbafülkébe. Amelyik a legjobban passzol, amelyik a legjobban áll, vagy legjobb érzéssel tölt el, azt fogom választani.
Az ismerkedési szakasz senkit nem kötelez semmire. És mivel egy párkapcsolat sokkal nagyobb jelentőséggel bír az ember életében, mint egy szaros ruhadarab, akkor járunk el helyesen, ha sokkal nagyobb körültekintéssel választjuk meg a partnert.
2017. aug. 1. 11:03
Nem vagyunk egyformák. Lehet, neked belefér több nőt k.rogatni egyszerre, én például sohase tartanék párhuzamosan több férfit még ismerkedési szakaszban sem. Ki lehet próbálni egyet,aztán ha nem felel meg, lehet továbbállni egy következőhöz. Minek kell ehhez párhuzamosan több vasat tartani a tűzbe?
2017. aug. 1. 11:14
Nem egészen értem hogy miért érdekel más emberek véleménye erről, ha te leírtad, hogy "nem hagyná a lelkiismeretem". Nem a lelkiismeret az ami nem hagyja, hanem az érzés a másik felé. Ha valaki nem érdekel téged, ha valakivel nem akarsz 1-nél több randit akkor nem érdekelne az se hogy utána vagy 2 randi között lefekszel mással. De ha érdekel téged az akivel randiztál viszont közbe, vagy előtte jött az akivel meg elgondolkodtál hogy lefeküdnél az azt jelenti hogy valamilyen szinten mindkettő megfogott téged. Az egyik lehet hogy a rámenősségével hogy már egyből megdugna a másik meg azzal hogy ő nem ilyen és randiztál vele de nem dugtatok. A kérdésre a válasz, amúgy: csak azt tudod megcsalni akivel jársz és akivel már elterveztetek valamit ami nem 1 éjszakás vagy 1 hónapos dolog. Viszont ha mindkettő egyformán ugyanakkor más szempontból bejön úgy nem csoda hogy ha az egyikel lefekszel míg a másikkal randizol, rossz érzésed lesz és úgy érzed megcsalod, miközbe nem, mert hogy csalnád meg ha mondjuk facebook-on ki se tettétek hogy kapcsolatba vagytok és nem beszéltetek róla mondjuk hogy mennyire komolyak a szándékaitok. Én se érzem jól magam hogy más lányoknál kell próbálkoznom, mert van valaki aki jobban bejön mint akármelyik, de neki meg én nem jövök be és a magány rosszabb mint a viszonzatlan szerelem, vagy az hogy másnál próbálkozom mással kavarok, akikkel mondjuk nem tudok elképzelni egy kapcsolatot. De ilyen az élet, ez van, nem mindent érhetsz el egyedül csak mert küzdesz érte, a kapcsolathoz 2 ember kell, 2 fél és nem erőltetheted rá magad vagy az érzéseid a másikra, tiszteletben kell tartani mindíg a másik döntését és nézőpontját akkor is ha nehéz elfogadni és nem értesz egyet vele. =/ (24/F)
2017. aug. 2. 03:50
20/29 A kérdező kommentje:
Az én esetemben arról volt szó, hogy van egy srác, akivel párszor spontán lefeküdtem(nevezzük szexkapcsolatnak) és nagyon győzködött, hogy megint találkozzunk, de én már kapcsolatot szeretnék és így nem tudtam volna megtenni.
Kapcsolódó kérdések: