Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha valakit szájon puszil az exe?
Mielőtt jönnének az oltások, nem velem történt, hanem egy ismerősömmel. Néhányan ezen vitatkozunk, és érdekelne, ti mit gondoltok.
Hozzá kell tennem, hogy nem 12 évesekről van szó nyilván, hanem a 22-23 éves korosztályról.
Nem veled történt,aha persze...
Akkor mit érdekel téged más??
Nem, de hiába nem számit annak, ha a szándék benne van az emberben...
Tehát ha csak úgy a csaj/srác lekapta, az meg tehetetlen vol, akkor nyilván nem, de ha az a szájrapuszi tartott jópár másodpercig azért az csak jelent valamit.
Ha véletlen, automatikus akkor nem mondanám. Ha meg kölcsönös és rendszerszerű, akkor már én kérdezné, hogy miért nem mennek szobára.
30/f
A szajra puszi nem ...
Sot nalam a csok sem ...
8 pedig a csók még intimebb mint egy érzéketlen szopatás
de ti tudjátok
Attól függ, mi van a háttérben. Ha elköszönésnél automatikusan jön a puszi, akkor szerintem belefér. (Hé, bőven vannak olyan családok is, ahol még rokonok között is belefér a szájrapuszi!)
Ha random helyzetben egyszercsak lekap a másik, akkor az még mindig nem megcsalás, de deklarálja, hogy többet nem találkozom az exszel.
Ha meg lekap, én meg nem vágom nyakon, mert mennyi régi szép emléket felidéz, na az már a megcsalás kategória, mert ott nem csak ártatlan puszika van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!