Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez miről szólt? Többi lentebb.
Figyelt kérdés
Kiderült a barátnőm megcsalt megkérdeztem miért tette? Azt mondja azt hitte én is csalom őt,de semmilyen bizonyitékot nem tudott felhozni,csak anyit hogy biztos volt nekem is,akkor elhiszi ha valahogy bebizonyitom hogy valóban nem volt senkim,nem értem ezt a helyzetet most bolondnak nézz,mert én azt érzem.szerintetek?2017. júl. 30. 09:29
1/5 anonim válasza:
Valami nagyon nem oké a fejében.
Nem pontosan értem, hogy miért tenne bárki is ilyet.
Úgy látom, hogy itt nincs bizalom
2/5 A kérdező kommentje:
szerintem csak kifogás de annak is gyönge.mondjuk skizofrén is picit.
2017. júl. 30. 09:36
3/5 anonim válasza:
Elég gyenge kifogás, legyen szíves az igazat mondja. Akkor is, ha csalnád, nem a visszacsalás a megoldás.
4/5 anonim válasza:
Tipikus hárítás, megpróbál téged is besarazni, hogy az ő hibája kisebbnek tűnjön. A helyedben kidobnám a francba.
5/5 anonim válasza:
Hirtelen jött ötlet a védekezésre, de nem túl frappáns.
Olyasmi mint az "ellopom inkább én, mert más ellopja..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!