Egy filmet akarok megnézni. Lentebb, hogy miről is lenne szó:D?
Figyelt kérdés
a Hideg préda 3-t szeretném megnézni(angol:Cold prey;eredeti,norvég:fritt vilt).Egy olyan link kéne ami nem duckloados,mert nagyon lassú,nem movshares ,mert az is..novamov vagy megavideo de azokon lehet,hogy még nincs fennt.Feliratosan is elég lenne. vagy pedig,olyan oldalt ahol nem kell regisztrálni,és le lehet tölteni de ne legyen fileserves:DDD sok bajom van,de csak ezeken tudom megnézni..Aki tud segíteni,az légyszi tegye meg...Előre is köszi:) vagy csak elég lenne egy sima horrorfilm is,ami legyen véres,nem annyira darabolós,elég ha csak ehhez hasonló.köszi:D2011. febr. 28. 21:04
1/3 anonim válasza:
biztos, hogy ez már kijött? én is láttam az első 2-t, hallottam, hogy lesz 3., de csak később.
2/3 A kérdező kommentje:
100% már találtam is oldalakat róla, de a movsharet nem viszi és a letöltés sem jó mert nagyon lassú:S és az a baj,hogy csak ezeken vann fenn:(
2011. márc. 2. 18:24
3/3 anonim válasza:
pedig fent van máshol is: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!