Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » "SOS"? (Többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"SOS"? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. Helyesirasert bocsi telóról irom meg gyorsan. Azert raktam ebbe a kategóriába mert ekkor kezdődött, remelem nem baj. A párommal 4eve vagyok együtt. Boldogok voltunk, vagyis en azt hittem. Leerittsegiztem kitunore jelenleg élelmiszer-ipari mérnöknek tanulok. Nagyon boldog voltam, kiegyensulyozott. Mindig támogatott, szerettem nagyon. De 2hónapja kiderült, hogy megcsalt egy nővel. El se hittem. Pedig (!!) megkérte a kezemet egy fel eve es mar a lagzit is tervezgettuk hogy lehetne. A szexuális eletunkkel gond soha nem volt,azt se lehet mondani,hogy prud vagyok ilyen téren es minden szabadidomet szinte csak ra fordítottam a tanulás mellett. Barátnőim közül is veszítettem el. Teljesen összetört ez.. Azt mondja szeret nagyon, soha többet nem lesz ilyen, akar belenezhetek uzeneteibe is vagy bármi csak ne hagyjam el... Könyörög es en annyira szeretem es o az elso szerelmem.. De megcsalt. Ti meg tudnátok egy ilyen helyzetben bocsajtani,mit tennetek? Segítsetek, kérlek.

20 L

2017. júl. 26. 23:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nos a megbocsájtás kegyelmét most neked kell majd gyakorolnod. Kérdés meddig vagy képes elmenni, sokat kellene tennie szerintem, hogy elérje ezt...
2017. júl. 27. 00:00
 2/15 anonim válasza:
71%
Ha tényleg őszintén szeret téged bocsáss meg neki DE csak most az egyszer . Ha még egyszer félrelép szedheti a sátorfáját akkor ugyanis nem tisztel téged szerelmeként és csak áltat a rózsaszín felhőkkel . És ezt tudasd is vele .
2017. júl. 27. 00:02
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Akkor lehet így jövője ennek a kapcsolatnak, ha továbbra is meg tudsz bízni benne, nem fogsz ezentúl gyanakodni vagy ilyesmi. Csakis rajtad dől ez el és hogy ő mit tesz ennek érdekében. Meg kéne beszélnetek az okot, miért történt és miért nem fog soha többé. Az ezáltal lerombolt vagy csak megroncsolt feltétlen bizalmat újra kell építeni ami kemény munka lesz. De ha úgy döntesz, hogy vele maradsz akkor teljes mértékben a megbocsátáson és felejtésen kell lenned, később nem maradhat ez meg benned mert fel fog emészteni téged és a kapcsolatotokat, ha nem tudjátok eltemetni a múltnak azt a részét.
2017. júl. 27. 00:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem miért tette ezt velem. De nem mondott konkrét okot, azt mondta nem tettem én semmit rosszul. Azt mondta csak, hogy "elborult az agya".."nem volt önmaga".
2017. júl. 27. 00:10
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az indokok... Hát sajnállak kitartást!
2017. júl. 27. 06:32
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy azonnal elhagynam!!
2017. júl. 27. 08:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyit tudott felhozni oknak, akkor simán meg fogja tenni újra.
2017. júl. 27. 08:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Bárminek ellent tud állni, kivéve a kísértést. Értem.

Ha most megbocsájtasz, megbocsájtasz máskor is. Ezt ő is tudja. Csak legközelebb okosabb lesz, hogy ne bukjon le.

2017. júl. 27. 08:56
 9/15 anonim ***** válasza:
35%

Jön itt a sok kapcsolatromboló idióta...

Én megbocsátanék neki, most az egyszer. A következőnél már szakítanék. És a házasságot, halaszd el kicsit.

2017. júl. 27. 10:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem ő vallotta be?

Mert ha nem, akkor én dobnám.

2017. júl. 27. 10:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!