Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R. B@nc vagyok ez miatt?
A pàrommal tartottunk egy pàr hónapos szünetet a kapcsolatunkban mert sok problemank volt és így lattuk jobbnak mind ketten az is szoba kerult hogy szet valnak utjaink nem tudtuk hogy mi lesz a vegkimenetel. Nem volt senkim a szunet alatt futo kalandom sem volt, csak egy ket flort.
A parommal aztan vegulis ujbol osszejottunk de aki tudott arrol hogy massal flortoltem és latott ujbol a parommal az elegge lenezve nez ram sot van olyan aki nem is beszel velem azota..
Ne foglalkozz másokkal, nincs életük és irigyek rád!
A flörtölés nem számít szerintem megcsalásnak, rengeteg ember flörtölget nap mint nap a párja mellett minden hátsószándék nélkül.
én sem értem miért foglalkoztat ez, vagy miért olyan nehéz másoknak az ilyen embereket hátrahagyni.
te minek akarnál ezekkel beszélni? kit érdekel mit gondolnak? ha az emberek kevesebbet gondolkodnának rajta, hogy mások mit gondolnak róluk ha ezt vagy azt csinálják, sokkal boldogabbak lennének.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!