Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » R. B@nc vagyok ez miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R. B@nc vagyok ez miatt?

Figyelt kérdés

A pàrommal tartottunk egy pàr hónapos szünetet a kapcsolatunkban mert sok problemank volt és így lattuk jobbnak mind ketten az is szoba kerult hogy szet valnak utjaink nem tudtuk hogy mi lesz a vegkimenetel. Nem volt senkim a szunet alatt futo kalandom sem volt, csak egy ket flort.

A parommal aztan vegulis ujbol osszejottunk de aki tudott arrol hogy massal flortoltem és latott ujbol a parommal az elegge lenezve nez ram sot van olyan aki nem is beszel velem azota..

2017. júl. 26. 15:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ezek a flortok a szot se ismertek nem hogy lettek volna benne ( erzelmek)
2017. júl. 26. 17:22
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Ne foglalkozz másokkal, nincs életük és irigyek rád!

A flörtölés nem számít szerintem megcsalásnak, rengeteg ember flörtölget nap mint nap a párja mellett minden hátsószándék nélkül.

2017. júl. 26. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:
94%
Én azon gondolkoznék inkább, hogy mennyire komolyan vehető egy olyan ember, aki azért írogat csajokkal, hogy rám ezzel hasson. Akik ilyen játékokat játszanak, nem komoly kapcsolat való, hanem cumi a szájukba.
2017. júl. 26. 17:50
 14/19 anonim ***** válasza:
A pasid tuti meghúzott vagy 20 ribizlit az tuti :/ Neked meg ne legyen bűntudatod :)
2017. júl. 26. 18:15
 15/19 A kérdező kommentje:
A parom nem is talalkozott a csajokkal nem hogy megdugta volna oket ez biztosan tudom
2017. júl. 26. 18:20
 16/19 anonim válasza:
Ismerem.. De másokkal ne foglalkozz, ha fáj akkor se:) Azok az emberek nem ismernek igazán és állnak a tömegbe:)
2017. júl. 26. 18:33
 17/19 anonim ***** válasza:

én sem értem miért foglalkoztat ez, vagy miért olyan nehéz másoknak az ilyen embereket hátrahagyni.

te minek akarnál ezekkel beszélni? kit érdekel mit gondolnak? ha az emberek kevesebbet gondolkodnának rajta, hogy mások mit gondolnak róluk ha ezt vagy azt csinálják, sokkal boldogabbak lennének.

2017. júl. 26. 18:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Az ilyen korlátolt emberek ne érdekeljenek. 1. Szünet volt. 2. Nem feküdtél össze fűvel- fával.
2017. júl. 26. 22:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy az emiatt. Egyesek szemében talán, de a döntés joga nemaz övék, hogy folytatjátok vagy nem.
2017. júl. 26. 23:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!