Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » R. B@nc vagyok ez miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R. B@nc vagyok ez miatt?

Figyelt kérdés

A pàrommal tartottunk egy pàr hónapos szünetet a kapcsolatunkban mert sok problemank volt és így lattuk jobbnak mind ketten az is szoba kerult hogy szet valnak utjaink nem tudtuk hogy mi lesz a vegkimenetel. Nem volt senkim a szunet alatt futo kalandom sem volt, csak egy ket flort.

A parommal aztan vegulis ujbol osszejottunk de aki tudott arrol hogy massal flortoltem és latott ujbol a parommal az elegge lenezve nez ram sot van olyan aki nem is beszel velem azota..

2017. júl. 26. 15:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Téged ez miért érdekel?

Te a pároddal ezeket megbeszélted? Nem zavarja? A te lelkiismereted tiszta?

Akkor meg sz..rd le magasról, hogy más mit gondol.

2017. júl. 26. 15:30
 2/19 anonim válasza:
97%

Nem vagy r*b$nc. Legszívesebben ilyenkor a pofájukba ordítanám az illetőnek, hogy: Tudod, mi a szünet?

A párod ki tudja mit csinált. Jó, ez biztos nem nyugtató.

2017. júl. 26. 15:31
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Mindenkinek mást jelent a "szünet", nálam ez gondolkodási időt takar, de lényegében ilyenkor még együtt vagytok. Nekem ezalatt a flört sem férne bele, csak azután, hogy ki lett mondva a szakítás.
2017. júl. 26. 15:31
 4/19 A kérdező kommentje:
Sokan úgy haragszanak ràm hogy azt sem tudjak hogy szunet volt kettonk kozott hanem azt hiszik hogy mi akkor is úgy mond egyutt voltunk
2017. júl. 26. 15:33
 5/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Egy-két flört nekem még a kapcsolat alatt is belefér, szünet alatt nem is kérdés.

Amúgy le lehet írni simán: ri­banc.

2017. júl. 26. 15:34
 6/19 anonim ***** válasza:
95%
Az ne érdekeljen, hogy mások mit gondolnak. Semmi közük hozzá.
2017. júl. 26. 15:37
 7/19 A kérdező kommentje:
A pàrom is írt màs csajoknak o azt mondta hogy csak azert mert tudta hogy latom a beszelgeteseket. Nem zavartak a beszelgetesek mert tudtam hogy egy szo sem igaz beloluk és miutan ujbol osszejottunk o befejezte ezeket a beszelgeteseket es én sem flortoltem massal. A flortok sem voltak akkor ugymond valodiak vagy oszintek csak jol esett. De a paromat tenylegesen sosem csalnam meg
2017. júl. 26. 15:37
 8/19 A kérdező kommentje:
Kidob a gyk ha rendesen leírom :D :D
2017. júl. 26. 15:38
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Ne foglalkozz velük.
2017. júl. 26. 16:02
 10/19 anonim ***** válasza:
47%

Én flörtölni még kapcsolat mellett is szoktam. Szerintem amég nem fajul tettlegességig a dolog (akárcsak csók), vagy nem alakulnak ki éerzelmek, addig nem megcsalás.

Szünetben meg aztán főleg nem az.

N

2017. júl. 26. 16:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!