Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
R. B@nc vagyok ez miatt?
A pàrommal tartottunk egy pàr hónapos szünetet a kapcsolatunkban mert sok problemank volt és így lattuk jobbnak mind ketten az is szoba kerult hogy szet valnak utjaink nem tudtuk hogy mi lesz a vegkimenetel. Nem volt senkim a szunet alatt futo kalandom sem volt, csak egy ket flort.
A parommal aztan vegulis ujbol osszejottunk de aki tudott arrol hogy massal flortoltem és latott ujbol a parommal az elegge lenezve nez ram sot van olyan aki nem is beszel velem azota..
Téged ez miért érdekel?
Te a pároddal ezeket megbeszélted? Nem zavarja? A te lelkiismereted tiszta?
Akkor meg sz..rd le magasról, hogy más mit gondol.
Nem vagy r*b$nc. Legszívesebben ilyenkor a pofájukba ordítanám az illetőnek, hogy: Tudod, mi a szünet?
A párod ki tudja mit csinált. Jó, ez biztos nem nyugtató.
Nem. Egy-két flört nekem még a kapcsolat alatt is belefér, szünet alatt nem is kérdés.
Amúgy le lehet írni simán: ribanc.
Én flörtölni még kapcsolat mellett is szoktam. Szerintem amég nem fajul tettlegességig a dolog (akárcsak csók), vagy nem alakulnak ki éerzelmek, addig nem megcsalás.
Szünetben meg aztán főleg nem az.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!