Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira vacakul érzem magam, van okom rá?
Van egy srac, akivel félreérthetetlenül teszünk egymásnak. Sokat beszélgetünk, ő azonban erős flörtbe is kezdett velem. A baj csak ott van, hogy neki van barátnője, és én tisztáztam vele, hogy ezt nem kellene. Ő azonban folyamatosan kétértelmű megjegyzéseket tesz, teljesen összezavar, többet is belelattam már, mert gondoskodik rola. Jól érzem, hogy csak szórakozik? Engem bánt, hogy a barátnője háta mögött ilyeneket csinál, foglalkozzak én ezzel, ha ő sem teszi? Mondanom sem kell, azóta hanyagolom.
22 N 24 F
ugyanígy jártam.
a srácnak nője van, panaszkodott, h. boldogtalan, köztünk kezdtek elmélyülni a dolgok, ő is állandóan homályosan, kétértelműen beszélt.
ezt azért csinálják, mert egyrészt gyávák, másrészt így később nehezebb őket elszámoltatni, számonkérni bármiért is, hiszen nem világosan és konkrétan fogalmaznak.
ez a pasi leszarta, h. van barátnője, én mondtam neki, hogy hát van bnőd, és ezt nem kéne csinálnunk, döntsél, kit akarsz.
akkor megszégyenült, és letagadott minden, korábban nekem mondott flörtölős dolgot, hogy ő csak emberileg érez irántam...
gerinctelen állat az ilyen.
a nőjét sajnálom, nem tudja, kivel van együtt.
és igen, ez is megcsalás már, ha csak beszélgettek, de nincs szex, érzelmi-lelki megcsalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!