Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Annyira vacakul érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira vacakul érzem magam, van okom rá?

Figyelt kérdés

Van egy srac, akivel félreérthetetlenül teszünk egymásnak. Sokat beszélgetünk, ő azonban erős flörtbe is kezdett velem. A baj csak ott van, hogy neki van barátnője, és én tisztáztam vele, hogy ezt nem kellene. Ő azonban folyamatosan kétértelmű megjegyzéseket tesz, teljesen összezavar, többet is belelattam már, mert gondoskodik rola. Jól érzem, hogy csak szórakozik? Engem bánt, hogy a barátnője háta mögött ilyeneket csinál, foglalkozzak én ezzel, ha ő sem teszi? Mondanom sem kell, azóta hanyagolom.

22 N 24 F

2017. júl. 21. 13:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szard le, ne foglalkozz ilyen idiótákkal
2017. júl. 21. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szetinted a te hátad mögött nem flörtölne másokkal ha összejönnétek?
2017. júl. 21. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs okod vacakul érezni magad. Viszont már most bűntudatod van, pedig semmit sem tettél. Közöld vele, hogy Te nem szeretnél szerető lenni és ha nem áll le, akkor kénytelen leszel elmondani a barátnőjének. Tuti biztos le fog állni
2017. júl. 21. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem jönnek vele össze. A lelkiismeretemet bántja ez az egész, pedig beszélgetésen kívül tényleg semmi nem történt, de ez is bőven sok volt. Mivel olyanokat mondott, kezdtem komolyan venni, én hülye, amit megérzett, és ez nagyon bánt,fajo,nem mellesleg sajnálom a barátnőjét is.
2017. júl. 21. 13:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Én is mondtam egy-két olyan dolgot, kerestem, de már nagyon bánom.
2017. júl. 21. 13:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ugyanígy jártam.

a srácnak nője van, panaszkodott, h. boldogtalan, köztünk kezdtek elmélyülni a dolgok, ő is állandóan homályosan, kétértelműen beszélt.

ezt azért csinálják, mert egyrészt gyávák, másrészt így később nehezebb őket elszámoltatni, számonkérni bármiért is, hiszen nem világosan és konkrétan fogalmaznak.

ez a pasi leszarta, h. van barátnője, én mondtam neki, hogy hát van bnőd, és ezt nem kéne csinálnunk, döntsél, kit akarsz.

akkor megszégyenült, és letagadott minden, korábban nekem mondott flörtölős dolgot, hogy ő csak emberileg érez irántam...

gerinctelen állat az ilyen.

a nőjét sajnálom, nem tudja, kivel van együtt.

és igen, ez is megcsalás már, ha csak beszélgettek, de nincs szex, érzelmi-lelki megcsalás.

2017. júl. 21. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs okod sz...rul érezni magad.Ezentúl kerüld el messzire.
2017. júl. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!