Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, aki egyébként terhes, hogy szeretőm van?
Figyelt kérdés
Félek, hogy óriási harag lesz belőle, ami a picinek is ártani fog a hasában.2017. júl. 9. 11:41
41/69 anonim válasza:
Én nem kívánok neked semmi rosszat, csak annyit, hogy a parod is csábuljon el egy szép idomot látva és üljön bele más f...ába...hisz érthető, nem?
42/69 A kérdező kommentje:
De tudnak egyesek mocskolódni, azt a mindenit. Ne üljön bele más férfi farkába, egyáltalán nem lenne jó. Én is bánom, hogy megtettem azt, amit.
2017. júl. 9. 20:29
43/69 A kérdező kommentje:
Egyébként sem lenne megoldás semmire, ha beleülne.
2017. júl. 9. 20:30
44/69 anonim válasza:
Nem lenne jó, persze, hiszen a te lelkecskédet bántaná a tudat, hogy mással dugott a nőd. S amikor épp megláttál egy szép női idomot, aminek nyilvánvalóan nem lehet ellenállni, akkor ez nem futott át az agyadon?
45/69 A kérdező kommentje:
Sok minden átfutott az agyamon.
2017. júl. 9. 20:35
46/69 anonim válasza:
Elmesélem, én hogy vesztettem el az első babát.
A drága exférjem félrekúrt, amíg én terhes voltam. Elkapott egy kis fertőzést, amit tovább adott nekem. Szépen feljutott a méhszájon. 38 hetes terhesen egyszer csak nem mozgott többé. :(
Csupán ezt kockáztatod te is, ha nem szólsz róla a párodnak, hogy máshova is dugdosod a farkadat.
Ilyenkor nem csak a házasságod kockáztatod.
47/69 anonim válasza:
Az nem ér, hogy "hmm, vajon hogy nézhet ki meztelenül?".
48/69 A kérdező kommentje:
Mit akartok, mit mondjak, írjak? Komolyan, mit? Rogyjak térdre? Mit csináljak? Kövezzetek meg, oké? Holnap kimegyek valamelyik térre, aztán kövezzetek meg! Emberek vagyunk, hibázunk. Megérdemlem egy fokig a mocsokságot, de nem kell minden sz@rnak elhordani, mert nekem is van lelkem.
2017. júl. 9. 20:54
49/69 anonim válasza:
De hát a jóisten áldjon meg, a terhes feleségedet csaltad meg, és még meg is magyarázod, hogy más se tudott volna ellenállni egy szép női testnek. Bűnös vagy, bűnhődjél.
50/69 anonim válasza:
Lelke csak addig van a magadfajtanak, amig rola van szo. Mas mar nem szamit.
Rohadj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!