Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, aki egyébként terhes, hogy szeretőm van?
Én is terhes voltam elvetettem hat hetesen mert a kis csöppség is pont akkora g...ci lesz mint az apja!!!
kell a fenének egy kolonc a nyakamba.. hülye kérdéseid vannak. ha nem kamu akkor meg duplán féreg vagy nem elég hogy félreizélsz még őt is bevonod hogy a lelkiismereteden könnyíts..pfáájjjj..az ilyen ember nem férfi még csak meg sem közelíti..!!
További kérdések...?
Aha... Szóval 20-25 embertől megkapod, hogy féreg vagy, az rosszul esik és nem érzed helyén valónak de azt, hogy a TERHES feleségedet megcsaltad azt igen!
Gratulálok... Rendes nevelést kaphattál.
Félre lépni egy rossz kapcsolatból az undorító.
De férre lépni úgy, hogy a te gyerekedet hordja a szíve alatt, na az már egyenesen hányinger keltő. Tényleg egy alapos földbe döngölést érdemelnél.
Egy gerinctelen, ösztönből dugó pasi valóban nem tud ellenállni más nő idomainak.Egy gerinces férfi igen.Te melyiknek gondolod saját magad?
Egyébként ezen akkor kellett volna elgondolkodni, Mielőtt a másik nőbe dugtad a farkad.Mostmár azt kell megenned, amit főztél.Ebből jól nem fogsz kijönni, ne is reméld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!