Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, aki egyébként terhes, hogy szeretőm van?

Figyelt kérdés
Félek, hogy óriási harag lesz belőle, ami a picinek is ártani fog a hasában.

2017. júl. 9. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
22%
Miért akarod elmondani ? Szándékosan fájdalmat akarsz okozni ? Kiakarsz ugrani a kapcsolatból ,és ez a könnyebb út számodra ha ő dob ki ? Mert ha szereted, ha megbántad, akkor temesd el magadban mélyre, és légy mellette.
2017. júl. 9. 15:01
 32/69 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan lazán mint amikor félrek..rtál!! Ennyike!
2017. júl. 9. 16:49
 33/69 anonim ***** válasza:
60%

Én is terhes voltam elvetettem hat hetesen mert a kis csöppség is pont akkora g...ci lesz mint az apja!!!

kell a fenének egy kolonc a nyakamba.. hülye kérdéseid vannak. ha nem kamu akkor meg duplán féreg vagy nem elég hogy félreizélsz még őt is bevonod hogy a lelkiismereteden könnyíts..pfáájjjj..az ilyen ember nem férfi még csak meg sem közelíti..!!

További kérdések...?

2017. júl. 9. 16:53
 34/69 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg marha jó kérdés nekem elment a babám két hónapja, hét hetesen, pedig esténként énekeltem neki..egy ilyen féreg miatt...aki inkább társkeresőzik az újra, izgire vágyva..nem képes megbecsülni azt aki szereti, támogatja az amúgy nem könnyű természetét....évek óta.......szerinted én mit érzek most amikor elolvasom a kérdést??? Tetvedék.:(
2017. júl. 9. 16:58
 35/69 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bárki is megérdemelné azt, amiket itt egyesek írtak nekem. Mindennek van határa, még a megszégyenítésnek is. Úgy látom, sok a frusztrált ember.
2017. júl. 9. 18:19
 36/69 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kis pudinglelku valaki ahhoz kepest, hogy mekkora szennylada xd Mindent megerdemeltel, mar csak egy jo veres kene a no apjatol.
2017. júl. 9. 19:15
 37/69 anonim ***** válasza:
100%

Aha... Szóval 20-25 embertől megkapod, hogy féreg vagy, az rosszul esik és nem érzed helyén valónak de azt, hogy a TERHES feleségedet megcsaltad azt igen!

Gratulálok... Rendes nevelést kaphattál.

Félre lépni egy rossz kapcsolatból az undorító.

De férre lépni úgy, hogy a te gyerekedet hordja a szíve alatt, na az már egyenesen hányinger keltő. Tényleg egy alapos földbe döngölést érdemelnél.

2017. júl. 9. 19:42
 38/69 anonim válasza:
100%
Te egy rakás szar vagy !
2017. júl. 9. 20:00
 39/69 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy privát üzeneteket írogatsz, még utolsó gazember maradsz, komám.
2017. júl. 9. 20:01
 40/69 anonim ***** válasza:
100%

Egy gerinctelen, ösztönből dugó pasi valóban nem tud ellenállni más nő idomainak.Egy gerinces férfi igen.Te melyiknek gondolod saját magad?

Egyébként ezen akkor kellett volna elgondolkodni, Mielőtt a másik nőbe dugtad a farkad.Mostmár azt kell megenned, amit főztél.Ebből jól nem fogsz kijönni, ne is reméld.

2017. júl. 9. 20:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!