Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 évesen szerelmes lettem egy 21 éves lányba. Nagy baromság lenne miatta dobni a házasságomat?
Hah, ismertem ilyen fszit, most èpp kb. 42èves.
Mielőtt elvette a csaját is állandóan fèlrekúrt, arra hivatkozva, hogy ő alapvetően monogám, ès ebbe belefèr nèha egy-egy random ő levarrása!
😂
Feltètelezem sem a házasság, sem a gyerekek nem változtatott ezen a szomorú felfogáson!
Mert nincs azzal baj, hogy te a röptèben a legyet is, csak az asszony is tudjon róla. Hisz lehet ő így nem is akart volna tőled semmit, vagy èpp lehet ő is aláfeküdne a postásnak, csak tisztel annyira, hogy nem teszi!
Én 42 vagyok elment két hónapja a kisbabám mert a "párom" rájött hogy neki jár a nagy szerelem, a támogató-odaadó-szenvedélyesen működő szexxel...szeretet..- nem elég...
Én csak azt kívánom neki hogy érezze át ugyanezt a kínt amit én két hónapja. Ja, ezt csak utólag tudta meg remélem így is vígan fog kefélgetni!! Én léptem ki mert hajnalig tartó mulatságokba jártak a haverjaival....akik közül az egyiket csalja a neje a másikat most hagyta ott /48 évesen/ két gyerekkel az asszony, a 3.nagyokos ő lett..
Szerintem biztos boldogan élnek csak reméltem hogy megérte neki!!
:(
...de persze csináld, egyszer élünk, önmegvalósítást blablaba, a gyerekek stb. meg le vannak sz..rva, ők majd feldolgozzák...nem értelek régóta rossz a kapcsolat viszonylag kicsi gyerekeid vannak az miért kellett??
nem szabadna hagyni hogy gyerekek rossz házasságban nőjenek fel..:(
Namost. Milyen nő már az, aki eltartatja magát 21 évesen egy 42 eves családos pasival??!! Nálam a Te szeretőd, akibe olyan szerelmes vagy, itt emberileg leírta magát. te amolyan kis sugar daddy vagy neki, értelmes, okos nő nem tartatja el magát egy idősődő úrral.
Mivel kell számolnod, ha elhagyod a családod? Ez a 21 eves kiscsaj a gyerekeid nem fogja eltűrni, semmi kedve nem less a hétvégéken játszótérre, meg játszóházba járni. Miután leendő életed társa a gyerekeid nem fogja elviselni, így a gyerekeiddel a kapcsolatod meg fog romlani, lehet, hogy a minimélisra is csökken. (persze kinézem belőled, hogy ez olyan nagyon nem is érdekel téged)
Ha a 21 éve csaj ilyen aranyásó, hogy eltartatja veled magát, állandó veszekedések lesznek a gyerektartásból, folyton számon fogja rajtad kérni, mennyit költesz a gyerekeidre.
Ezek a viták fel fogják őrölni a kapcsolatotokat, emiatt el fog téged hagyni egy gyerektelen, fiatalért, aki megadja neki azt, amit te, ilyen komplikációk nélkül.
Nem tudom, a feleséged hogy tartja magát, de ha jól, ő addigra talál mast. Olyat, aki nem fiatal eltartandó kis had ne mondjam miket hajkurászik, hanem, akinek felnőtt nő kell. Vannak ilyen férfiak.
Ettől függetlenül szerintem hagyd el a feleséged,mert rossz házasságban kár bentmaradni, ő meg nálad amúgy is valószínűleg jobbat érdemel.
Te nem a férjem vagy?
Ugyanez a helyzet nálunk is. A kedves férjem szerelmes lett egy 21 évesbe.
Annyira fáj,hogy majd belepusztulok.
De ha menni akar menjen.Nem tartom vissza. Nem én akarok lenni boldogtalanságának az oka....
Ha pedig tényleg te lennél a férjem, (mert az életkorok,gyerkszámok és korok is stimmelnek) kérlek menj, ne okozz még több fájdalmat,és ne rombold tovább az önbecsülésemet,ne alázz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!